about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

شکایت سرمایه‌گذاران تسلا از ایلان ماسک

توییت‌های مدیرعامل تسلا بازهم دردسرساز شد.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ در پی اخبار مبنی بر نارضایتی سهامداران شرکت تسلا به خاطر توییت‌های مدیرعامل این شرکت یعنی ایلان ماسک، خبرگزاری بلومبرگ اعلام کرد که برخی از سهامداران شرکت تسلا از ایلان ماسک به دلیل انتشار توییت‌هایی که به سهامداران و شرکت تسلا ضربه وارد کرده شکایت کرده‌اند.

این شکایت زمانی مطرح شد که ایلان ماسک در تاریخ 19 فوریه توییتی منتشر کرد که در آن اعلام شده بود شرکت تسلا در سال 2019 بیش از 500 هزار دستگاه خودرو تولید خواهد کرد.

این توییت در حالی منتشر شد که چند ساعت قبل از آن ایلان ماسک در جمع سهامداران شرکت اعلام کرده بود که تسلا در سال جاری 400 هزار دستگاه خودرو تولید خواهد کرد. البته ایلان ماسک پس از انتشار این توییت جنجالی یک توییت دیگر منتشر کرد و در آن اعلام کرد منظورش این بوده رقم 500 هزار دستگاه در اصل بر اساس نرخ تولید هفتگی خودرو در این شرکت در اواخر سال 2019 اعلام شده و در طول امسال رقم تولید همان 400 هزار دستگاه باقی خواهد ماند.

اما این توییت اصلاحی هم نتوانست جلوی خشم سهامداران شرکت تسلا را بگیرد.

طبق گزارش بلومبرگ، سهامداران در شکایت خود «کوتاهی و نقض در وظایف مدیران تسلا در قبال سهامداران» را دلیل اصلی شکایت خود اعلام کرده‌اند.

حال باید دید واکنش ایلان ماسک به این طرح شکایت چه خواهد بود اینکه تنش‌های اخیر بین او سهامداران تأثیری در روند تولید خودروهای الکتریکی تسلا خواهد داشت یا خیر.

پیش‌ازاین اعلام شده بود که خود دولت هم به خاطر این توییت ها از ایلان ماسک شکایت جدیدی کرده است.

تازه ترین ها
توافق‌نامه
1405/06/02 - 22:18- اقیانوسیه

توافق‌نامه کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا با روبلاکس

کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا توافق‌نامه‌ای با روبلاکس منعقد کرد تا اقدامات ایمنی را باهدف محافظت از کودکان اجرا کند.

اتهام
1405/06/02 - 21:18- آسیا

اتهام ۹ نفر به دلیل قاچاق تراشه به چین

تایوان ۹ نفر را به اتهام صادرات غیرقانونی سرورهای هوش مصنوعی حاوی تراشه‌های انویدیا به چین متهم کرد.

بررسی
1405/06/02 - 20:38- هوش مصنوعي

بررسی زیرساخت ابری مستقل توسط پاکستان

پاکستان در حال بررسی زیرساخت ابری مستقل برای پشتیبانی از تبادل امن داده‌های دولتی، ابزارهای هوش مصنوعی و خدمات تجارت دیجیتال است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.