about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

شکایت سرمایه‌گذاران از توییتر

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شبکه اجتماعی توییتر که چندان شرایط خوبی را پشت سر نمی‌گذارد، به‌تازگی با بحرانی جدید روبرو شده است.

این شرکت اجتماعی که در طول یک سال گذشته به‌شدت در حال تلاش برای جذب محبوبیت گذشته خود بوده است، هم‌اکنون از درون نیز با مشکلاتی روبرو شده است و مجبور به رویارویی با سرمایه‌گذاران خود گشته است.

ماجرا ازاین‌قرار است که یکی از سرمایه‌گذاران این شبکه اجتماعی به نام دوریس شنویک، به‌تازگی یک شکایت‌نامه علیه این شرکت تنظیم کرده و درخواست غرامت کرده است.

او در شکایت خود اظهار کرده است که مسئولان توییتر در زمان جذب سرمایه‌گذار، به آن‌ها اطلاعات دروغین تحویل داده‌اند و در سال ۲۰۱۴ میلادی به او و سایر سرمایه‌گذاران اطمینان داده بوده‌اند که آمار کاربران فعال این شبکه اجتماعی به‌زودی به ۵۵۰ میلیون نفر خواهد رسید.

بااین‌حال توییتر در حال حاضر تنها ۳۱۳ میلیون کاربر فعال ماهانه دارد و این رقم با ادعاهای زمان جذب سرمایه مغایرت چشمگیری دارد. به‌این‌ترتیب در صورت توفیق این سرمایه‌گذار در گرفتن خسارت می‌توان انتظار شکایت‌های زنجیره‌ای از توییتر را داشت.

تازه ترین ها
مرز
1405/05/31 - 07:46- امنیت سیستم عامل

مرز باریک میان جاسوسی و باج‌افزار بانکی در اندروید

محققان امنیتی معتقدند که بدافزار جدید اندروید مرز بین تروجان بانکی و جاسوس‌افزار را محو می‌کند.

حمله
1405/05/31 - 07:29- جرم سایبری

حمله سایبری به بزرگ‌ترین مرکز بهداشت کودکان کانادا

بیمارستان کودکان بیمار کانادا دوباره مورد حمله مجرمان سایبری قرار گرفت و اطلاعات کارمندان به سرقت رفت.

تأیید
1405/05/31 - 07:22- جنگ سایبری

تأیید حمله سایبری اوکراین علیه شرکت روسی Microolap

شرکت نظارت بر شبکه روسی میکرواُلَپ، حمله سایبری هکرهای طرفدار اوکراین علیه برخی سیستم‌هایش را تأیید کرد.