about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

شرکت معظم تسلا از مهندس سابق خود، آقای الکساندر یاتسکوف، به اتهام سرقت اطلاعات “محرمانه و کاملا محافظت شده” مربوط به فناوری ابررایانه این شرکت، به نام Project Dojo، شکایت کرد.

ظاهرا پروسه‌ی انتقال کارمندان از شرکتی به شرکت دیگر می‌تواند با چالش‌های بزرگی برای هر دو سمت رو به رو شود. در همین راستا خبرگزاری بلومبرگ در گزارشی خبر داده که شرکت معظم تسلا از مهندس سابق خود، آقای الکساندر یاتسکوف، به اتهام سرقت اطلاعات “محرمانه و کاملا محافظت شده” مربوط به فناوری ابررایانه این شرکت، به نام Project Dojo، شکایت کرد. در نسخه‌ای از شکایت این شرکت که در دادگاه‌های ایالت متحده منتشر شده است، شرکت تسلا آقای یاتسکوف را متهم می‌کند که اطلاعات را در دستگاه‌های شخصی خود دانلود کرده و از پس دادن آن امتناع می‌کند.

جزئیات شکایت تسلا از مهندس سابق خود
آقای یاتسکوف (که شرکت تسلا ادعا می‌کند در رزومه‌اش درباره سابقه کاری و مهارت‌هایش دروغ گفته است) از ماه ژانویه به‌عنوان مهندس حرارت برای سازنده‌های مختلف خودروهای الکتریکی کار می‌کند و در طراحی و ساخت سیستم‌های خنک‌کننده Dojo به آن‌ها کمک می‌کند. Dojo کامپیوتر آموزشی شبکه عصبی تسلا است که مقادیر زیادی از داده‌های مورد استفاده برای آموزش نرم افزار هوش مصنوعی در خودروهای خودران تسلا را پردازش می‌کند. بر اساس این شکایت، Yatskov به اطلاعات خنک کننده Dojo و همچنین سایر اطلاعات محرمانه مرتبط با پروژه دسترسی داشته و آن‌ها را در کامپیوترهای خود ذخیره کرده است و در زمان خروج از شرکت، آن‌ها را به تیم منابع انسانی تحویل نداده است.
تسلا می‌گوید که همه مهندسان توافقنامه‌ای را امضا می‌کنند که باید از افشای یا ذخیره اطلاعات محرمانه درباره Dojo و حتی ذخیره اسناد تسلا حاوی جزئیات محرمانه Project Dojo در رایانه شخصی خود جلوگیری کنند. این شرکت می‌گوید که کارهای شرورانه یاتسکوف را کشف کرده است که ایمیل‌هایی حاوی اطلاعات طبقه بندی شده تسلا را از آدرس ایمیل شخصی خود به ایمیل کاری خود ارسال می‌کند.

همانطور که در شکایت تسلا ذکر شده است، تسلا ادعا می‌کند که یاتسکوف اعتراف کرده است که زمانی که شرکت در مورد وضعیت پیش آمده با او مواجه شد، اطلاعات طبقه بندی شده را در دستگاه‌های شخصی خود ذخیره کرده است. تازه فاش شده که این شرکت یاتسکوف را از 6 آوریل 2022 در مرخصی اداری قرار داد و از او خواست که دستگاه‌های خود را بیاورد تا تسلا بتواند هرگونه اطلاعات دزدیده شده را بازیابی کند. یاتسکوف با ارائه یک لپ‌تاپ “ساختگی” به تسلا در تلاش برای پنهان کردن هرگونه مدرکی علیه خود پیش رفت. ظاهرا اطلاعات ارائه شده حاوی هیچ یک از اطلاعات مورد بحث تسلا نبود، و به گونه‌ای ساخته شده بود که توهین آمیز به نظر می‌رسید.

یاتسکوف در تاریخ 2 می از سمت خود استعفا داد. تسلا از یاتسکوف برای جبران خسارت و خسارت نمونه شکایت می‌کند و همچنین به دنبال حکم دادگاه است که یاتسکوف را مجبور به بازگرداندن اطلاعات طبقه بندی شده کند.

تازه ترین ها
گسترش
1405/07/06 - 12:28- آسیا

گسترش چتر امنیت سایبری پلیس فیلیپین بر سر مدارس

پلیس ملی فیلیپین، کمپین امنیت سایبری را به مدارس و روستاها گسترش داد.

گسترش
1405/07/06 - 12:12- هوش مصنوعي

گسترش هوش مصنوعی فیزیکی در عربستان

شرکت‌های اِشلون و اپلاید اینتویشن برای گسترش هوش مصنوعی فیزیکی در سراسر عربستان با یکدیگر مشارکت کردند.

اندونزی
1405/07/06 - 12:01- آسیا

اندونزی کنوانسیون سازمان ملل علیه جرایم سایبری را امضا کرد

اندونزی کنوانسیون سازمان ملل متحد علیه جرایم سایبری را به عنوان مهم‌ترین ابزار مبارزه با جرایم دیجیتال در یک نسل اخیر امضا کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.