about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

کارشناسان سایبری 21 هزار محتوای جعلی در مورد اوضاع مناطق شرقی اوکراین شناسایی کردند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ داوطلبان سایبری سازمان امور مدنی فدراسیون روسیه از ابتدای امسال حدود 21.5 هزار محتوای کذب و اخبار نادرست در مورد اوضاع جمهوری خلق دونتسک و لوهانسک شناسایی کردند.

الکساندر مالکیِویج، رئیس کارگروه مقابله با انتشار اطلاعات ناموثق، کنترل عمومی و امنیت در اینترنت سازمان امور مدنی دراین‌باره به تاس اعلام کرد تا 22 فوریه، داوطلبان سایبری سازمان حدود 21.5 هزار محتوای جعلی پیرامون اوضاع دونباس فاش کرده‌اند.

مالکیویچ اظهار داشت:

در حال حاضر یک کتگوری قوی و مجزا از محتوای فیک پیرامون دونباس پدید آمده است. به‌طورکلی، همه‌چیزهایی را که در این منطقه اتفاق می‌افتد، ما با همکاران به چهار گروه تقسیم می‌کنیم: فیک‌های رسانه‌های عامل بیگانه روسیه، فیک‌های رسانه‌های خارجی، فیک‌های شبکه‌های اجتماعی، همچنین تشدید و اقدامات تحریک‌آمیز در شبکه‌های اجتماعی روسیه (به‌اصطلاح حمله بات‌ها). 

این کارشناس اعلام کرد طی تقریباً دو ماه، 2000 محتوای جعلی با موضوع دونباس در رسانه‌های عامل بیگانه فعال در روسیه، 9000 فیک در رسانه‌های خارجی (عمدتا آمریکا، کانادا و آلمان) و 8000 مورد در شبکه‌های اجتماعی خصوصا تیک تاک و یوتیوب شناسایی شده است. در صفحات عمومی شبکه‌های اجتماعی منطقه روستوف و مناطق مرزی نیز 2.5 هزار اطلاعات کذب فاش شده است. 

بنا به اظهارات مالکیویچ، تشدید اوضاع در شبکه‌های اجتماعی در مورد دونباس عمدتاً توسط عوامل تحریک‌کننده اوکراینی خصوصا نیروهای عملیات ویژه اطلاعاتی نیروهای مسلح اوکراین انجام می‌شود. این چیزی است که در درجه اول در مناطق مرزی اتفاق می‌افتد، جایی که علیه پناه‌جویان دونباس دروغ پراکنی می‌شود. 

منبع:

تازه ترین ها
دستگیری
1405/07/02 - 11:44- آسیا

دستگیری جوان 19 ساله بحرینی به اتهام اخاذی اینترنتی

بحرین مردی ۱۹ ساله را به اتهام اخاذی اینترنتی از نوجوانی ۱۴ ساله بازداشت کرد.

تأکید
1405/07/02 - 11:35- هوش مصنوعي

تأکید سازمان ملل بر حفاظت قوی در حوزه هوش مصنوعی

رهبران جهان در مجمع عمومی سازمان ملل خواستار تدابیر حفاظتی قوی‌تر در حوزه هوش مصنوعی شدند.

کامبوج
1405/07/02 - 11:27- آسیا

کامبوج میزبان کنفرانس بین‌المللی مبارزه با کلاهبرداری‌های آنلاین

کامبوج میزبان کنفرانس بین‌المللی دو روزه مبارزه با کلاهبرداری‌های آنلاین با حمایت اینترپل بود.