about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

هند شناسایی باج‌افزار را در 3 ماهه سوم سال 2021 در مقایسه با 3 ماهه دوم 2 برابر کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ براساس گزارش «Acronis Cyberthreats» در سال 2022، هند در میان کشورهای آسیایی از نظر 2 برابر کردن نرخ شناسایی باج‌افزار به 7.34 درصد در 3 ماهه سوم سال جاری در مقایسه با 3.65 درصد در 3 ماهه دوم امسال، رتبه چهارم را کسب کرد.

این گزارش تأکید می‌کند که ارائه دهندگان خدمات مدیریت شده (MSP) به ویژه با استفاده از ابزارهای مدیریتی خود مانند «PSA» یا «RMM»، که به نوبه خود از سوی مجرمان سایبری علیه آنها استفاده می‌شود، به طور فزاینده‌ای در برابر حملات زنجیره تأمین آسیب‌پذیر هستند.

کارشناسان معتقدند که حملات روی ارائه دهندگان خدمات مدیریت شده خطرناک است، زیرا به مهاجمان اجازه می‌دهد به کسب و کار و مشتریان دسترسی پیدا کنند؛ همانطور که در نقض سولاویندز (SolarWinds) در سال گذشته و حمله «Kaseya VSA» در اوایل سال 2021 مشاهده شد؛ یک حمله موفق به معنای فلج کردن صدها یا هزاران کسب و کار کوچک و متوسط است.

در نیمه دوم سال جاری، تنها 20 درصد از شرکت‌های هند، در مقایسه با 32 درصد در سال گذشته، گزارش دادند که مورد حمله قرار نگرفته‌اند که این آمار نشان دهنده افزایش تعداد حملات سایبری در سراسر جهان است.

کاندید ووئِست (Candid Wuest)، معاون تحقیقات حفاظت سایبری آکرونیس (Acronis) گفت :

«صنعت جرایم سایبری ماشینی است که به خوبی روغن کاری شده و از ابر و هوش ماشینی برای مقیاس‌بندی و خودکارسازی عملیات خود استفاده می‌کند. در حالیکه چشم‌انداز تهدید به رشد خود ادامه می‌دهد، می‌بینیم که بردارهای اصلی حمله ثابت می‌مانند و هنوز هم کار می‌کنند.»

ووئِست خاطرنشان کرد که با وجود رشد سطح حمله، سال 2022 مطمئناً شگفتی‌هایی را به همراه خواهد داشت و اتوماسیون حفاظت سایبری تنها راه برای امنیت بیشتر، کاهش خطرات، هزینه‌های کمتر و کارایی بهبود یافته است.

این گزارش داده‌های حمله و تهدید جمع‌آوری‌شده به‌وسیله شبکه جهانی «Acronis CPOCs» شرکت را بررسی کرده که درمورد تهدیدات سایبری به‌طور شبانه‌روزی نظارت و تحقیق می‌کند. داده‌های بدافزاری به‌وسیله بیش از 650 هزار نقطه پایانی منحصر به فرد در سراسر جهان، که Acronis Cyber ​​Protect را اجرا می‌کنند، جمع‌آوری شده است.

منبع:

تازه ترین ها

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.

همکاری
1405/08/02 - 14:33- هوش مصنوعي

همکاری اوپن‌ای‌آی و مؤسسه نَسک لهستان در زمینه ایمنی هوش مصنوعی

شرکت اوپن‌ای‌آی و مؤسسه ملی تحقیقات نَسک لهستان در زمینه پژوهش‌های ایمنی هوش مصنوعی با یکدیگر همکاری می‌کنند.