about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

11 میلیون تهدید سایبری در اندونزی شناسایی شده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان اعلام کردند که نقض اطلاعات از سوی یک هکر ناشناس تحت نام حساب کاربری «Bjorka» در انجمن آنلاین «breached.to» تنها تهدید سایبری شناسایی شده اندونزی نیست.

شرکت جهانی امنیت سایبری کسپرسکی (Kaspersky)، مستقر در روسیه، در 3 ماهه دوم سال جاری، 11.08 میلیون تهدید سایبری را روی رایانه‌های اعضای شبکه امنیتی کسپرسکی (KSN) در این کشور شناسایی کرد.

یئو سیانگ تیونگ (Yeo Siang Tiong)، مدیر کل کسپرسکی در آسیای جنوب شرقی گزارش داد که ۲۵.۲ درصد از کاربران مورد حمله تهدیدات آنلاین از وب‌سایت‌ها قرار گرفته‌اند. او روز 20 سپتامبر 2022، در گفتگو با وبگاه تخصصی تِمپو (Tempo) اظهار داشت :

«با ضریب نفوذ بسیار بالای اینترنت در اندونزی، می‌بینیم که مجرمان سایبری همچنان در این کشور به‌عنوان یک هدف سودآور در کمین هستند.»

با این حال، این تعداد نسبت به سال گذشته در مدت مشابه کاهش یافته و اندونزی در مجموع 1848 میلیون تهدید سایبری داشته است. براساس داده‌های شرکت مستقر در روسیه، این رقم نیز با 1180 میلیون تهدید سایبری نسبت به 3 ماهه اول سال جاری 6.09 درصد کاهش یافته است.

مطالعه کسپرسکی همچنین نشان داد که 96 درصد از کاربران پرداخت دیجیتال در اندونزی از تهدیدات آنلاین آگاه هستند. 64 درصد از آنها معتقد بودند که یک راه‌حل امنیتی می‌تواند داده‌ها و پول آنها را به صورت آنلاین ایمن کند.

با این وجود، تنها 32 درصد قبل از حمله احتمالی، یک سیستم امنیتی روی دستگاه‌های خود نصب کرده بودند. تیونگ گفت :

«شکاف بزرگی بین آگاهی و اقدام وجود دارد که باید فوراً آن را برطرف کنیم. حفظ امنیت سایبری مسئولیت مشترک دولت‌ها، مصرف کنندگان و کاربران آنلاین و همچنین شرکت‌های خصوصی و دولتی است.»

منبع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.