about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

دستگاه‌های Ubiquiti معمولاً تجهیزات شبکه و رادیویی هستند که در بسترهای مخابراتی و زیرساخت شبکه استفاده می‌شوند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ بررسی‌های اخیر به شناسایی ۴۶۹ دستگاه رادیوی Ubiquiti مورد نفوذ قرارگرفته، منجر شد و نشان داد شمار زیادی از این دستگاه‌ها با نسخه‌های firmware آسیب‌پذیر شده است. این دستگاه‌ها نیاز به ایمن‌سازی و به‌روزرسانی فوری دارند.

بنا بر اعلام مرکز ماهر (مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه‌ای) نفوذ به دستگاه‌ها توسط آسیب‌پذیری‌ها و ضعف‌های متعددی صورت گرفته است که در firmware به‌روز نشده‌ی این تجهیزات وجود دارد. ازاین‌رو توصیه می‌شود علاوه بر به‌روزرسانی نسخه firmware دستگاه، اقدام به تغییر و تنظیم گذرواژه پیچیده شود و از ایمن بودن پیکربندی اطمینان حاصل شود.

علاوه بر این اکیداً توصیه‌شده دسترسی مدیریتی این‌گونه تجهیزات بر روی اینترنت مسدود گردد. احتمال باقی ماندن آلودگی در دستگاه‌های هک شده حتی پس از به‌روزرسانی وجود دارد. لذا لازم است از پاک‌سازی کامل سیستم اطمینان حاصل شود. آخرین نسخه firmware دستگاه‌های این شرکت در این لینک قابل دریافت است.

Paragraphs
تازه ترین ها
تقویت
1403/12/07 - 07:36- هوش مصنوعي

تقویت همکاری‌های فناوری و هوش مصنوعی در عربستان

وزیر فناوری اطلاعات و ارتباطات عربستان مذاکراتی در سطح بالا برای تقویت همکاری‌های هوش مصنوعی، فناوری و فضایی انجام داد.

گسترش
1403/12/07 - 07:34- آسیا

گسترش روابط هند و مالزی در حوزه امنیت سایبری و هوش مصنوعی

به گفته کارشناسان، هند و مالزی روابط دفاعی خود را گسترش دادند و بر هوش مصنوعی و امنیت سایبری تمرکز کردند.

حمله
1403/12/07 - 07:32- جرم سایبری

حمله هکرهای چینی به سازمان‌های بهداشتی اروپا

هکرهای مرتبط با چین، سازمان‌های بهداشت و درمان اروپا را در کمپین مشکوک به جاسوسی هدف قرار دادند.