about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

شناسایی گروه هک مبتنی بر Dyre

بدافزار Dyre که توسط محققان امنیتی شناسایی‌شده بود توسط گروه هکری بانام The Dyre Wolf استفاده می‌شود. دلیل نام‌گذاری این گروه نیز به همین دلیل است. در ماه ژانویه محققان امنیتی TrendMicro موج جدیدی از حمله‌های بدافزار بانکی Dyre را شناسایی کردند که از روش‌های جدید پنهان‌کاری و انتشار استفاده می‌کرد.

آخرین بررسی‌های محققان امنیتی IBM نشان می‌دهد که بدافزار Dyre به‌وسیله حمله‌های فیشینگ و توسط یک فایل با فرمت زیپ یا .zip به سامانه‌های قربانیان نفوذ می‌کند. فایل زیپ شامل یک فایل exe یا SCR است که دارای آیکون PDF است تا کاربر را فریب دهد. پس از باز شدن توسط قربانی، سامانه قربانی توسط بدافزار Upatre آلوده می‌شود. این بدافزار، Dyre را دانلود می‌کند و پس از بارگزاری، خود را پاک می‌کند.

Dyre می‌تواند داده‌های مهم و حساس کاربر را به سرقت ببرد. هم‌چنین Dyre این توانایی را دارد که خود را به مرورگر اضافه کرده و حساب بانکی کاربر را هنگام ورود به سایت‌های بانکی، سرقت کند و حتی از احرازهویت‌های دومرحله‌ای نیز عبور کند.

گروه The Dyre Wolf کار جالبی انجام داده است. هنگامی‌که قربانی می‌خواهد وارد حساب کاربری خود در بانک شود، یک صفحه نمایش داده می‌شود که در آن از کاربر می‌خواهد تا با شماره تلفن خاصی تماس بگیرد. این شماره برای هر بانک خاص است، بدین ترتیب وقتی کاربر تماس گرفت، آن‌ها می‌دانند به‌جای کدام بانک باید پاسخ دهند!

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.