about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارشناسان اعلام کردند که هوش مصنوعی می‌تواند کاربران کوچک‌تر از 13 سال را در فیس‌‎بوک شناسایی کند.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبریان؛ فیس‌بوک اعتراف به اینکه تشخیص و حذف حساب‌های افراد زیر 13 سال آسان نیست، در حال بررسی راه‌هایی، از جمله استفاده از فناوری هوش مصنوعی (AI)، است که این کاربران را متقاعد کند درباره سن خود دروغ نگویند.

فیس‌بوک و اینستاگرام برای افراد زیر 13 سال طراحی نشده‌اند، بنابراین این شرکت در حال حاضر روش‌های جدیدی را برای جلوگیری از ثبت‌نام افراد زیر سن قانونی ایجاد کرده است.

پاونی دیوانجی (Pavni Diwanji)، معاون محصولات جوانان در فیس‌بوک گفت :

«ما در حال توسعه هوش مصنوعی برای یافتن و حذف حساب‌های زیر سن قانونی و راه‌حل‌های جدید برای تأیید سن افراد هستیم. ما همچنین در حال ایجاد تجربیات جدیدی هستیم که مخصوص افراد زیر 13 سال طراحی شده‌اند.»

این غول شبکه اجتماعی همچنین با ارائه دهندگان سیستم عامل (OS)، مرورگرهای اینترنت و سایر ارائه دهندگان همکاری می‌کند تا آنها بتوانند اطلاعاتی را به اشتراک بگذارند تا به برنامه‌ها در تشخیص سن درست افراد کمک کند.

شرکت مدعی شد :

«بسیاری استدلال می‌کنند که جمع‌آوری شناسه هویت، پاسخی برای مشکل صنعت است، اما محدودیت‌های قابل توجهی در این رویکرد وجود دارند : بسیاری از جوانان شناسه ندارند، جمع‌آوری شناسه هویتی راه‌حل عادلانه‌ای و همچنین قابل اطمینانی نیست؛ دسترسی به شناسه‌های دولتی بسته به محل زندگی شما در جهان و همچنین اطلاعات موجود در یک شناسه مانند تولد متفاوت است.»

فیس‌بوک ادامه داد :

«برخی به شناسه دسترسی دارند اما تا زمانی که تصمیم به سفر نگیرند، آنها را دریافت نمی‌کنند و برخی دیگر به سادگی نمی‌توانند از آن استفاده کنند. در واقع، فقدان دسترسی به شناسه بر جوامع محروم در سراسر جهان، به ویژه زنان جوان، تأثیر می‌گذارد.»

در حال حاضر، هنگامی که افراد برنامه‌های فیس‌بوک را برای ثبت‌نام در حساب باز می‌کنند، از آنها تاریخ تولد درخواست می‌شود. به این صفحه، صفحه سن می‌گویند.

اما تأیید سن کسی به آن سادگی که به نظر می‌رسد نیست. در حالیکه صفحات سن در صنعت رایج است، جوانان می‌توانند سن غلط اعلام کنند.

دیوانجی در بیانیه‌ای گفت :

«واقعیت این است که آنها در حال حاضر آنلاین هستند و بدون هیچ راه احمقانه‌ای برای جلوگیری از ارائه اطلاعات غلط در مورد سن، ما می‌خواهیم تجربیاتی را طراحی کنیم که به طور خاص برای آنها طراحی شده و به‌وسیله والدین و سرپرستان مدیریت می‌شود.»

این موضوع شامل یک تجربه جدید اینستاگرام برای نوجوانان نیز است.

فیس‌بوک معتقد است که تشویق آنها به استفاده از تجربه مناسب سن و مدیریت شده به‌وسیله والدین، راه درستی است و به کمک تجربه جدید، این گروه سنی نیز دیگر مشکلی نخواهند داشت.

این غول رسانه اجتماعی قبلاً فناوری را توسعه داده که به آن اجازه می دهد سن افراد، بالا یا پایین 18 سال، را تخمین بزند.

دیوانجی تأکید کرد :

«ما به مواردی مانند تبریک تولد و سن نوشته شده در پیام‌ها دقت می‌کنیم؛ ما همچنین به سن به اشتراک گذاشته شده به‌وسیله افراد با فیس‌بوک و ثبت آن در سایر برنامه‌های متصل به حساب‌ها توجه داریم. بنابراین اگر روز تولد خود را با ما در فیس‌بوک به اشتراک بگذارید، ما همان را برای حساب متصل شما در اینستاگرام استفاده خواهیم کرد.»

فیس‌بوک اعلام کرد که بر استفاده از داده‌های موجود برای اطلاع از فناوری هوش مصنوعی خود متمرکز است؛ و در جایی که احساس کند به اطلاعات بیشتری نیاز دارد، یک منو شامل گزینه‌هایی برای اثبات سن افراد توسعه خواهد داد. البته این کار در حال پیشرفت و نیازمند زمان بیشتری است.

منبع:

تازه ترین ها
کارآموزی
1405/05/26 - 15:33- هوش مصنوعي

کارآموزی هوش مصنوعی در شمال غربی انگلستان

دولت بریتانیا مسیر کارآموزی هوش مصنوعی را در شمال غربی انگلستان به‌صورت آزمایشی اجرا می‌کند.

بنیاد
1405/05/26 - 13:14- هوش مصنوعي

بنیاد هوش مصنوعی اِیجنتیک ۵۷ سازمان را به عضویت خود اضافه کرد

بنیاد هوش مصنوعی اِیجنتیک در طول سه ماه گذشته ۵۷ سازمان را به عضویت خود اضافه کرده است.

جذب
1405/05/26 - 11:17- آمریکا

جذب سرمایه برای طرح زیرساخت هوش مصنوعی انویدیا

گلدمن ساکس سرمایه‌گذاران را برای قرارداد تأمین مالی هوش مصنوعی ۵۰۰ میلیارددلاری انویدیا جذب می‌کند.