about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اپراتورهای باج افزار «DoppelPaymer» تغییر نام داده‌اند تا شناسایی نشوند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ محققان بلیپینگ کامپیوتر در گزارشی اعلام کردند اپراتورهای باج افزار داپل پیمر (DoppelPaymer) اقدام به ریبرندینگ کرده و به گریف (Grief) تغییر نام داده‌اند. 

فابیان ووسار، پژوهشگر شرکت «Emsisoft»، توجه‌ها را به این واقعیت جلب کرد که گریف و داپل پیمر تهدید یکسانی هستند. اگرچه مهاجمان سعی کرده‌اند گریف را متفاوت با داپل پیمر جلوه دهند، اما شباهت‌های آن‌ها برای متخصصان کاملا محرز شده است. هکرها از فرمت یکسانی برای فایل‌های رمزگذاری شده و یک کانال توزیع بدافزار یعنی بات نت «Dridex» بهره برده‌اند. 

نخستین گزارش‌ها در مورد گریف اوایل ماه ژوئن منتشر شد و در آن زمان محققان تصور کردند این یک تهدید جدید است. اما به‌تازگی کارشناسان شرکت امنیت اطلاعات آمریکا «Zscaler» با بررسی نسخه اولیه گریف دریافته‌اند که یادداشت باج به سایت داپل پیمر ارجاع داده، چراکه ظاهرا سایت اختصاصی گریف در آن زمان آماده نبوده است. در حال حاضر، در وب‌سایت گریف، به قربانیان زیادی اشاره شده اما سایت داپیل پیمر از ماه می 2021 به‌روزرسانی نشده است.

هر دو بدافزار مبتنی بر یک کد بسیار مشابه هستند که الگوریتم‌های رمزگذاری یکسانی را (RSA 2048 بیتی و AES  256 بیتی) اجرا می‌کند. گریف و داپل پیمر هر دو از GDPR برای تحت‌فشار قرار دادن قربانیان استفاده کرده و ادعا می‌کنند نشت داده پیامدهای حقوقی برایشان به دنبال خواهد داشت.  

به گفته محققان «Zscaler»، برنامه باج افزاری گریف آخرین نسخه از باج افزار داپل پیمر با تغییرات قابل‌توجه در کد و ظاهری جدید است.

به باور آن‌ها، اپراتورهای داپل پیمر، برای اینکه توجه‌ها را به خود جلب نکرده و شناسایی نشوند، ترجیح داده‌اند مدتی در سایه بمانند. آن‌ها تمایل ندارند همچون ریویل پس از حمله به مشتریان کاسیا و دارک ساید پس از حمله به کلونیال پایپ لاین در کانون توجه قرار گیرند.  

منبع:

تازه ترین ها
پیوستن
1405/06/10 - 19:49- آسیا

پیوستن آذربایجان به سازمان همکاری دیجیتال

آذربایجان در تلاش برای پیشبرد زیرساخت‌های فناوری و ادغام دیجیتال جهانی، به سازمان همکاری دیجیتال پیوست.

تفاهم‌نامه
1405/06/10 - 19:39- آسیا

تفاهم‌نامه همکاری عربستان و پاکستان در زمینه امنیت سایبری

عربستان سعودی و پاکستان تفاهم‌نامه‌ای برای تقویت همکاری در زمینه امنیت سایبری امضا کردند

درآمد
1405/06/10 - 13:10- هوش مصنوعي

درآمد سالانه شرکت اوپن‌اِی‌آی به یک میلیارد دلار رسید

شرکت اوپن‌اِی‌آی اعلام کرد که با افزایش‌پذیرش و گسترش جهانی، نرخ درآمد سالانه این شرکت به یک میلیارد دلار رسیده است.