about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نرم‌افزار رایانه‌ای مورداستفاده در این انتخابات آلمان مشکل امنیتی دارد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان، قرار است تا دو هفته دیگر مردم آلمان برای رأی دادن بر سر صندوق‌های رأی حاضر شوند و این در حالی است که در مورد امنیت نرم‌افزار رایانه‌ای مورداستفاده در این انتخابات تردیدهای جدی وجود دارد.

اگرچه در این انتخابات به‌طور مستقیم از رایانه برای رأی دادن استفاده نمی‌شود، اما رایانه‌ها برای تجمیع آرا و انتقال نتایج هر حوزه به کار گرفته می‌شوند و لذا وجود هرگونه مشکل در آن‌ها ممکن است منجر به دست‌کاری نتایج نهایی انتخابات شود.
یک کارشناس امنیتی به نام مارتین تیرسیش می‌گوید موفق به شناسایی آسیب‌پذیری‌های خطرناکی در کدنویسی نرم‌افزار مورداستفاده در انتخابات این کشور موسوم به PC-Wahl یا PC electionشده است.
وی می‌گوید برگزاری انتخابات با استفاده از این نرم‌افزار کار درستی نیست، زیرا هک کردن آن امکان‌پذیر است. یافته‌های این محقق توسط گروه دیگری از کارشناسان برجسته امنیتی در آلمان مورد تأیید قرارگرفته است.
علیرغم این یافته‌ها مقامات آلمانی اصرار دارند که دست‌کاری در نتایج انتخابات فدرال این کشور توسط هیچ فرد ثالثی ممکن نیست و تمهیداتی در نظر گرفته‌شده تا جلوی هرگونه سوءاستفاده و خرابکاری رایانه‌ای گرفته شود. از این نرم‌افزار قبلاً هم برای برگزاری برخی انتخابات استفاده‌شده، اما تاکنون مشکل حادی در این زمینه رخ نداده است.
به دنبال افزایش فشارها و اظهار نگرانی‌ها برخی مقامات مسئول قول داده‌اند اقدامات لازم را برای به‌روزرسانی نرم‌افزار انتخاباتی مذکور به عمل‌آورند. همچنین قرار است برای کسب اطلاع از نتایج انتخابات در هر حوزه موضوع به‌صورت تلفنی هم استعلام شود.

 

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.