about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

شناسایی بدافزار PowerPepper

آزمایشگاه کسپرسکی بدافزاری به نام «PowerPepper» شناسایی کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان آزمایشگاه کسپرسکی در گزارشی تازه اعلام کردند بدافزاری به نام پاورپپر (PowerPepper) شناسایی کرده‌اند که متعلق به گروه هکری دث‌استاکر (DeathStalker) بوده و سیستم‌عامل ویندوز را هدف قرار می‌دهد.

بر طبق گزارش این آزمایشگاه، پاورپپر یک در پشتی پیچیده است که امکان اجرای از راه دور دستورات شل از طریق سرور فرماندهی و کنترل را می‌دهد. 

محققان کسپرسکی نخستین بار در ماه می 2020 نسخه جدید این بدافزار را شناسایی کردند. از آن زمان تاکنون پاورپپر قابلیت‌های زیادی کسب کرده است.  

نسخه‌های جدید پاورپپر می‌توانند حرکت موس را ردگیری کرده و آدرس‌های مک قربانی را فیلتر کنند و با بهره‌گیری از ابزارهای پیشرفته مانع از تجزیه‌وتحلیل کارشناسان امنیت سایبری شوند. 

اپراتورهای این بدافزار که بنا به گفته محققان کسپرسکی، اعضای گروه هکری دث‌استاکر هستند از سال 2012 اقدام به جاسوسی سایبری علیه شرکت‌های حقوقی و مالی و صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط کرده‌اند. 

کارشناسان کسپرسکی از سال 2018 فعالیت این گروه را رصد کرده و معتقدند دث‌استاکر عملیات خود را گسترش داده و همچنان از تکنیک‌ها و روش‌های اثربخش در حمله استفاده می‌کند. 

گروه دث‌استاکر در مرحله نخست حمله، ایمیل‌های فیشینگ حاوی آرشیوی از فایل‌های مخرب به کارکنان شرکت‌های هدف ارسال می‌کند.

هنگامی‌که کاربران روی فایل و میانبر LNK کلیک می‌کنند، یک اسکریپت مخرب به اجرا درآمده و بدافزاری بارگیری می‌شود و مهاجمان از طریق آن سیستم‌های قربانی را در اختیار می‌گیرند.  

دث‌استاکر از ابزارهای مخربی همچون پاورسینگ (Powersing)، اویلنوم (Evilnum) و جانیکاب (Janicab) نیز بهره می‌گیرد.

پاورسینگ ایمپلنتی مبتنی بر پاورشل بوده و امکان گرفتن اسکرین‌شات در سیستم‌های آلوده و اجرای اسکریپت پاورشل را فراهم می‌سازد. آنتی‌ویروس‌ها به‌سختی می‌توانند این بدافزار را شناسایی کنند. 

مهاجمان پیش از انجام حمله، به کمک پاورسینگ امکان انجام فعالیت‌های پنهان در سیستم را چک کرده و سپس اسکریپت‌های لازم را بر اساس نتایج بررسی خود به‌روزرسانی می‌کنند. 

آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی معتبر، سرویس‌های وبلاگ نویسی و پیام‌رسان‌ها به‌اصطلاح ریسولورها و اطلاعات رمزگذاری شده مرتبط با مراکز فرماندهی و کنترل بارگذاری می‌کنند تا بتوانند به‌سرعت و نامحسوس عملیات مخرب خود را انجام دهند. 

برای این منظور هکرها از Google+ ،Imgur ،Reddit ،ShockChan ،Tumblr ،Twitter ،YouTube و WordPress استفاده می‌کنند. همه این اقدامات شناسایی سرورهای فرماندهی و کنترل واقعی را سخت و پیچیده می‌سازد. 

منبع:

تازه ترین ها
قرارداد
1403/10/24 - 13:00- اروپا

قرارداد فناوری جدید شرکت اسرائیلی البیت با ارتش آلمان

شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت قراردادی برای تأمین نشانگرهای هدف لیزری با ارتش آلمان امضا کرد.

برنامه
1403/10/24 - 12:18- هوش مصنوعي

برنامه بریتانیا برای تصاحب منصب رهبری هوش مصنوعی

نخست‌وزیر بریتانیا، طرحی را برای تبدیل‌شدن بریتانیا به رهبر جهانی هوش مصنوعی ارائه خواهد کرد.

اشتباه
1403/10/24 - 09:35- هوش مصنوعي

اشتباه خنده‌دار هوش مصنوعی گوگل / بچه فیل کف دست جا می‌شود!

قابلیت هوش مصنوعی AI Overview گوگل که خلاصه‌ای از نتایج وب درمورد موضوع خاصی را ارائه می‌کند و به سؤالات پاسخ مستقیم می‌دهد، در اشتباهی جدید تصویری نمایش داده که بچه فیل کوچکی را نشان می‌دهد. این بچه فیل کف دست انسان جا شده است.