about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

هواپیماهای بدون سرنشین می‌توانند از هوش مصنوعی برای یافتن افراد گمشده در جنگل استفاده کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ دیوید شدل (David Schedl)، ایندراجیت کورمی (Indrajit Kurmi) و اولیور بیمبر (Oliver Bimber)، 3 محقق دانشگاه یوهانس کپلر (Johannes Kepler)، از هوش مصنوعی برای بهبود جستجوی افراد گمشده در جنگل با دوربین تصویربرداری حرارتی استفاده کردند. این محققان در مقاله خود، که در مجله «Nature Machine Intelligence» منتشر شد، نحوه کاربرد شبکه یادگیری عمیق برای مشکل افراد گمشده در جنگل و چگونگی کار را توصیف کردند.

هنگامی که افراد در جنگل‌ها گم می‌شوند، متخصصان جستجو و نجات با استفاده از هلی‌کوپترها در بالای منطقه پرواز می‌کنند. محققان علاوه بر اسکن ساده زمین موردنظر، از دوربین‌های شکاری و تصویربرداری حرارتی استفاده می‌کنند. کارشناسان امیدوارند که چنین دوربین‌هایی تفاوت دمای بدن افراد روی زمین را در مقایسه با محیط اطراف آنها آبرای شناسایی بهتر آسان‌تر کنند. در برخی موارد تصویربرداری حرارتی به دلیل در نظر گرفتن پوشش گیاهی لایه زیرین یا گرمای خورشید و رسیدن دمای درختان به دمای مشابه ه بدن فرد درست عمل نمی‌کنند. در این فعالیت جدید، محققان تلاش کردند تا با استفاده از یک برنامه یادگیری عمیق برای بهبود تصاویر ساخته شده، بر این مشکلات غلبه کنند.

راه‌حلی توسعه یافته از سوی تیم تحقیقاتی، از یک برنامه هوش مصنوعی برای پردازش تصاویر متعدد از یک منطقه داده شده استفاده می‌کند. آنها آن را با استفاده از هوش مصنوعی برای پردازش داده‌ها از چندین رادیو تلسکوپ مقایسه می‌کنند. انجام این کار باعث می‌شود تا چندین تلسکوپ به صورت یک تلسکوپ بزرگ عمل کنند. بدین ترتیب، برنامه هوش مصنوعی مورد استفاده، به چندین تصویر حرارتی گرفته شده از هلی کوپتر (یا هواپیمای بدون سرنشین) اجازه می‌دهد تا تصویری ایجاد کند که گویی به‌وسیله دوربین با لنز بسیار بزرگ‌تر گرفته شده است. تصاویر تولید شده پس از پردازش عمق میدان بسیار بالاتری دارند و در آنها بالای درختان تار به نظر می‌رسد، در حالیکه افراد روی زمین بسیار بیشتر قابل تشخیص هستند. برای آموزش سیستم هوش مصنوعی، محققان مجبور شدند پایگاه داده تصاویر خود را ایجاد کنند. آنها از هواپیماهای بدون سرنشین برای گرفتن عکس از داوطلبان روی زمین و در موقعیت‌های بسیار گسترده استفاده کردند.

آزمایش نشان داد که دقت این سیستم تقریباً 87 تا 95 است، در حالیکه برای تصاویر حرارتی سنتی فقط 25 درصد دقت داشت. محققان بر این باورند که سیستم آنها برای استفاده از سوی گروه‌های جستجو و نجات آماده است و همچنین می‌تواند به‌وسیله تیم‌های اجرای قانون، ارتش یا تیم‌های حیات وحش مورد استفاده قرار گیرد.

منبع:

تازه ترین ها
جی
1405/06/28 - 15:05- آمریکا

جی دی ونس خواستار خودتنظیمی در حوزه هوش مصنوعی شد

جی دی ونس، معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده، خواستار خودتنظیمی در حوزه هوش مصنوعی شد.

گسترش
1405/06/28 - 14:29- آسیا

گسترش پایش اراضی کرانه باختری توسط ابزارهای هوش مصنوعی رژیم صهیونیستی

ابزارهای هوش مصنوعی رژیم صهیونیستی برای پایش اراضی، به کرانه باختری نیز گسترش یافته‌اند.

حمله
1405/06/28 - 14:22- جرم سایبری

حمله هکرهای چینی «فیمِس‌اسپَرو» به دولت‌های آمریکای لاتین

هکرهای منتسب به چین با استفاده از یک درِ پشتی جدید با نام اسپَروواکی، حملات سایبری گسترده‌ای را علیه نهادهای دولتی در آمریکای لاتین آغاز کرده‌اند.