شناسایی ابرمیکروب ها با استفاده از هوش مصنوعی
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ دانشگاه مانش و بیمارستان آلفرد در حال طراحی سیستمی مبتنی بر هوش مصنوعی هستند که می تواند پروسه تشخیص، درمان و پیشگیری از ابرمیکروب ها را بهبود ببخشد.
طبق گفته یکی از استادان این دانشگاه، Christopher Bain ، عفونت های ناشی از ابرمیکروب ها هرساله باعث مرگ 700000نفر می شود. دنیا تا سال 2050شاهد این خواهد بود که سالانه 10 میلیون نفر به دلیل بیماری هایی فوت کنند که پیش از این قابل درمان بوده اند.
ابرمیکروب ها زمانی به وجود می آیند که میکروب ها تکامل پیدا کنند و در برابر اثرات آنتی میکروب ها مقاوم شوند.
این طرح و پروژه که اغلب در بیمارستان آلفرد پیش برده می شود، توسط بخش تحقیقات پزشکی دولت فدرال استرالیا حمایت مالی شده است ( 3.4 میلیون دلار استرالیا).
طبق گفته سرپرست محققان این پروژه به نام Antony Peleg، این پروژه، داده های الکترونیکی ژنومیک مربوط به مراقبت های درمانی و فناوری های هوش مصنوعی را با یکدیگر ترکیب می کند تا مقاومت ضد میکروبی سیستم های مراقبت درمانی را افزایش دهد که در نتیجه می تواند به پیش بینی هر چه بهتر راه حل های درمانی کمک کند و نتایج مطلوب را برای بیمار در پی داشته باشد.
این پروژه می تواند مرز های موفقیت در حوزه های درمانی مربوط به ابرمیکروب ها را جا به جا کند و نحوه کاربرد تکنولوژی در این حوزه را مشخص کند.
این پروژه همچنین اطلاعات دقیقی را در ارتباط با چگونگی انتقال عفونت ابرمیکروب ها به انسان تهیه می کند.
این دو سازمان امیدوارند که بتوانند درمانی شخصی سازی شده برای بیماران پیدا کنند و از شیوع این نوع بیماری ها جلوگیری کنند.