about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

شناسایی آسیب پذیری خطرناک در وردپرس

بررسی‌ها از وجود آسیب پذیری خطرناک در یکی از پلاگین های محبوب برنامه وردپرس خبر می‌دهد که بر روی بیش از ۵۰۰ هزار سایت نصب شده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان  به نقل از زد دی نت، آسیب پذیری مذکور که به تازگی وصله امنیتی برای آن عرضه شده به هکرها امکان می‌دهد تا کلمات عبور ادمین را در سایت‌های طراحی شده بر مبنای وردپرس بازتنظیم کرده و به بخش مدیریت محتوای این سایت‌ها دسترسی یابند.

تحقیقات نشان می‌دهد که از این آسیب پذیری در هفته‌های اخیر برای حمله به سایت‌های مختلفی استفاده شده و دوشنبه هفته قبل یک وصله نرم افزاری برای رفع آن عرضه شد.

پلاگینی که بدین منظور مورد سوءاستفاده قرار گرفته، Easy WP SMTP نام دارد و مالکان وب سایت‌ها از آن برای پیکربندی تنظیمات SMPT سایت‌ها که مربوط به اختصاص ایمیل است، بهره می‌گیرند.

بررسی‌های شرکت نینجا تکنولوژی نتورک حاکیست نسخه ۱.۴.۲ و به قبل این پلاگین آسیب پذیر بوده و از طریق آن می‌توان به سایت‌های مبتنی بر وردپرس نفوذ کرد. به کاربران سایت‌های وردپرس توصیه شده برای مقابله با این مشکل هر چه سریع‌تر جدیدترین نسخه از پلاگین مذکور را نصب کنند.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.