about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

شما یک جاسوس چینی هستید!

مرکز امنیت ملی سایبری لیتوانی در هشداری جدی از شهروندان این کشور خواسته تا گوشی‌های چینی را نخرند، استفاده نکنند و آن‌ها را دور بی‌اندازند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ حکومت کمونیستی چین با ابزارهای جاسوسی که در دست شماست، قادر به کنترل تمامی اطلاعات شماست، علاقه‌ها، سلیقه‌ها، دوستان و اعضای خانواده‌تان را به خوبی می‌شناسد، حساب بانکی و دارایی‌های‌تان را کنترل می‌کند و کارهای قانونی و غیرقانونی هر کسی که یک گوشی چینی دارد را می‌داند. هوآوی و شیائومی و وان‌پلاس هم ندارد، تمام‌شان در حال جاسوسی از شما و دزدیدن اطلاعاتند و شاید از نظر شما این اطلاعات چیز خاصی نباشد اما اگر در مقیاس میلیارد نفری که از گوشی‌های چینی استفاده می‌کنند، ضرب کنید، آن‌گاه می‌فهمید که حزب کمونیست چین چه گنج‌ گران‌قیمتی را برای کنترل دنیا در اختیار دارد.

اکنون گزارش سازمان ملی امنیت سایبری لیتوانی تاییدکننده‌ همان چیزی‌ست که پیش‌تر نوشته بودم. آن‌ها در بخشی از این گزارش تایید کرده‌اند که گوشی‌های شیائومی (و قطعن دیگر‌ گوشی‌های چینی) داده‌های رمزگذاری‌شده استفاده از موبایل را به سرورهایی در سنگاپور ارسال می‌کند که در اختیار چین است و در نمونه‌ای دیگر، یک باگ امنیتی در هواوی، انتقال اطلاعات کاربر را به بیرون ممکن می‌کند.

برای آن‌که بدانید چین چگونه با یک موبایل چینی بدون آن‌که حتا بفهمید، شما را کنترل می‌کند، شاید این بخش گزارش سازمان ملی امنیت ملی سایبری لیتوانی کافی باشد؛ آن‌ها بررسی کرده‌اند که موبایل‌های چینی، تا به امروز ۴۹۹ واژه‌ی کلیدی ضد حزب کمونیست چین را فیلتر کرده‌اند و اگر در مقاله‌ای واژه‌هایی مانند "استقلال تایوان"، "تبت آزاد"، "جنبش دموکراسی‌خواهی چین" و ... وجود داشته باشد، از دیده‌ی شما پنهان می‌شود یا اگر سرچ کنید، نتیجه‌های بی‌ربطی با موضوع را دریافت می‌کنید! فاجعه‌ی سانسور سیستماتیک به همین‌جا ختم نمی‌شود؛ کلیدواژه‌های فیلترشده‌ی گوشی‌های چینی به روز می‌شود و هر زمانی حکومت چین بخواهد، واژه‌ی جدیدی را به این مجموعه می‌افزاید!

خیلی دور نیست آن زمانی که با یک گوشی چینی سرچ کنید؛ "منشا ویروس کرونا" و پاسخی به این مضمون دریافت کنید:
"کشورهای غربی و امپریالیسم آمریکا برای گرفتن انتقام از پیش‌رفت‌های خارق‌العاده‌ی خلق کمونیستی چین، ويروس کوید۱۹ را در ووهان منتشر کردند اما اقدام قاطعانه و قدرتمند رهبری و حزب کمونیست چین سبب شکست توطئه‌ی دشمنان شد و خودشان را گرفتار کرد!"
(برخی گفته‌اند که گوگل و اپل و سامسونگ هم اطلاعات کاربران را جمع می‌کنند. بله، می‌کنند اما استفاده از این اطلاعات در اختیار شرکت‌هاست، نه دولت‌ها و جز با موارد قضایی معتبر نادر، دولت به آن‌ها دسترسی ندارد‌. ‏تنها کافی‌ست مقاومت تاریخی اپل برای نشکستن پسورد اپل فاروق را به یاد آورید که در نهایت هم اف‌بی‌آی نتوانست اپل را مجبور به همکاری علیه یک تروریست کند! چنین قوانینی که از شما محافظت می‌کند را می‌توانید با وضعیت چین مقایسه کنید؛ آن‌گاه خودتان به نتیجه می‌رسید.

منبع:

تازه ترین ها
صدور
1405/06/02 - 15:28- آسیا

صدور مجوز دارایی‌های مجازی در پاکستان

پاکستان چارچوب جدید صدور مجوز دارایی‌های مجازی را راه‌اندازی کرد.

رونمایی
1405/06/02 - 13:44- هوش مصنوعي

رونمایی چین از برنامه خدمات اقلیمی مبتنی بر هوش مصنوعی

چین از نقشه راه خود برای خدمات اقلیمی مبتنی بر هوش مصنوعی رونمایی کرد.

ضرورت
1405/06/02 - 13:18- هوش مصنوعي

ضرورت داده‌ها و مهارت‌های دیجیتال در کشاورزی

معاون نماینده منطقه‌ای فائو در آفریقا، اتصال، داده‌ها و مهارت‌های دیجیتال برای هوش مصنوعی در کشاورزی را ضروری می‌داند.