about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

همزمان با خیزش تمام شرکت‌های حوزه فناوری به سمت هوش مصنوعی، حالا علی‌بابا اعلام کرد که هوش مصنوعی مشابه ChatGPT را توسعه می‌دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، گروه علی‌بابا، غول تجارت الکترونیک چینی جدیدترین شرکتی است که اعلام کرد روی توسعه رقیب ChatGPT کار می‌کند، چت‌بات مکالمه‌ای مبتنی بر هوش مصنوعی شرکت OpenAI که در چند وقت گذشته به محبوبیت زیادی دست پیدا کرده است.
براساس گزارش رویترز، روزنامه چینی بیزینس هرالد قرن بیست و یکم گزارش داد که غول تجارت الکترونیک در حال توسعه یک ربات شبیه به ChatGPT است که هم اکنون برای آزمایش در دسترس کارمندان آن قرار گرفته است. در ادامه این گزارش همچنین ادعا شده که علی‌بابا قصد دارد تا این فناوری را به پلتفرم ارتباط سازمانی و همکاری خود، یعنی DingTalk اضافه کند.

شرکت چینی اعلام کرد که از چندین سال قبل روی هوش مصنوعی مولد و مدل‌های زبان بزرگ تمرکز کرده است. برای کسانی که اطلاع ندارند، مدل‌های زبان بزرگ (LLM) برنامه‌های کامپیوتری هستند که روی حجم زیادی از متن‌ها آموزش داده شده‌اند. علاوه بر توانایی درک و پاسه به سؤالات، LLMها می‌توانند متن نیز تولید کنند. چت‌بات ChatGPT و سایر ابزارهای هوش مصنوعی مشابه امروزی از این فناوری استفاده می‌کنند.

توجه شرکت‌های چینی به ChatGPT
علی بابا تنها یکی از چندین شرکت چینی محسوب می‌شود که قصد دارد رقیب خود از ChatGPT را توسعه دهد. اخیراً شرکت فناوری چینی بایدو (Baidu) نیز اعلام کرده بود که در حال کار روی فناوری هوش مصنوعی خود با نام Ernie Bot است و قصد دارد تا آن را در ماه مارس عرضه کند. گروه فناوری چینی JD.com نیز علاقه خود به ادغام فناوری مشابه ChatGPT در محصولات خود را اعلام کرده بود. در نهایت، یک منبع آشنا با شرکت بازی‌سازی NetEase نیز تأیید کرد که این شرکت قصد دارد در کسب‌و‌کار آموزشی خود از LLMها استفاده کند.

غول‌های فناوری خارج از چین نیز در حال رقابت جدی با یکدیگر در زمینه هوش مصنوعی هستند. اخیراً مایکروسافت نسخه جدید موتور جستجو بینگ با پشتیبانی از ChatGPT را منتشر کرد و گوگل نیز اعلام کرد که هوش مصنوعی Bard به موتور جستجوی آن اضافه خواهد شد.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/30 - 22:30- آسیا

هشدار امارات درمورد سرقت هویت دیجیتال کودکان

شورای امنیت سایبری امارات هشدار داد که از هر 50 کودک، یک نفر در معرض سرقت هویت دیجیتال قرار دارد.

همکاری
1405/05/30 - 14:59- آسیا

همکاری پاکستان و ازبکستان در امور بلاک‌چین، ارزهای دیجیتال و هوش مصنوعی

پاکستان و ازبکستان در حال گسترش همکاری در امور بلاک‌چین، ارزهای دیجیتال و هوش مصنوعی هستند.

سرمایه‌گذاری
1405/05/30 - 14:41- آمریکا

سرمایه‌گذاری در بخش مدیریت آب توسط گوگل

گوگل با گسترش مراکز داده، سرمایه‌گذاری در بخش آب را افزایش می‌دهد.