about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان، شرکت در حال گسترش بی.اچ گلوبال (BH Global)، اخیراً، تأمین امنیت را اولویت اول کسب‌وکار خود معرفی و جزییات برنامه‌ی این شرکت، برای استفاده از سامانه‌ی خودآموز دفاعی دارک تریس (Darktrace) را اعلام کرده است.

این شرکت، علاوه بر این، در پی به دست آوردن نظارت کامل، نسبت به سیستم‌های اطلاعاتی خود و توانایی دفاعی، در برابر تهدیدات بالقوه داخلی و خارجی است.

کن سوه (Ken Soh)، از مقامات ارشد شرکت بی.اچ گلوبال، دراین‌باره می‌گوید: «سامانه‌ی یادگیری نوآورانه‌ی دارک‌ تریس»، بهترین راهکار برای مواجهه با تهدیدات آینده است؛ زیرا مخاطرات سایبری با سرعتی سرسام‌آور در حال پیشرفت هستند و تطبیق‌پذیری انسان‌ها با روند رشد این تهدیدات، ممکن نیست.»

سامانه‌ی یادگیری نوآورانه‌ی دارک‌ تریس، توسط گروهی از متخصصان دانشگاه کمبریج توسعه‌یافته است. عملکرد این سرویس، بر دستیابی به خودشناسی سازمانی کارآمد، مبتنی است. دارک تریس با ایجاد یک الگوی زندگی پیوسته در حال تغییر، برای تک تک کاربران، وسایل و شبکه‌ها، به شناسایی تهدیدات موجود می‌پردازد.

 

تازه ترین ها
اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.

تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.