شرکت ریتون فناوری جدید امنیت سایبری خود را برای ارتش ایالاتمتحده به نمایش گذاشت
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ فناوری عملیاتی اعتماد صفر (OZT) این شرکت یک پلتفرم معماری باز مقیاسپذیر، با دوام و قابل همکاری است که دفاع سایبری خودکار را برای حمایت و پشتیبانی از نظامیان در محیطهای جنگی و دور با دسترسی ضعیف به شبکه ارائه میدهد.
جان دسیمون (John DeSimone)، رئیس بخش اطلاعات و امنیت سایبری، اطلاعات و خدمات شرکت ریتون میگوید:
رویکرد عملیاتی اعتماد صفر ما، انعطافپذیری سایبری را برای شبکه تاکتیکی یکپارچه از طریق یک قابلیت چندلایه و کاملاً یکپارچه، فراهم خواهد کرد.
استاندارد پلاگین و بازی
فناوری عملیاتی اعتماد صفر یک پلت فرم با استاندارد پلاگین و بازی است که می تواند با ابزارهای سایبری ادغام شود و اندازه، وزن و قدرت موردنیاز چندین زیرساخت تاکتیکی را در خود جای دهد. دستگاههایی با استاندارد پلاگین و بازی، پس از اتصال به رایانه، بینیاز به خاموش و روشن کردن رایانه کار میکنند.
دیسیمون در ادامه توضیح داده است که مأموریتهای امروزی به فناوریهایی نیاز دارند که دادههای دقیق و مطمئن مأموریت را ارائه دهند، در همه حوزهها محافظت شوند، نیروی تاکتیکی را قادر سازند تا در برابر حملات سایبری مقاومت کند و موفقیت فرمانده مأموریت را تقویت کنند.
آنها با استفاده از چندین دهه تجربه در سایبر آفندی و پدافندی، قابلیت فناوری عملیاتی اعتماد صفر خود را برای اطمینان از بهبود قابلتوجه وضعیت دفاعی سایبری با همسویی بهینه وظایف سایبری-نظامی طراحی کردهاند.
پروژه همگرایی 2022
پروژه همگرایی در سال 2020 راهاندازی شده است تا مشکلات فناوری، بینش و راهحلهایی را برای نیروی مشترک ایالاتمتحده ارائه کند. در سال 2021، این رویداد بر روی استفاده از قابلیتهای جدید متمرکز شده بود.
این پروژه در جدیدترین مورد خود، قابلیت همکاری فناوریهای نسل بعدی را با همکاری خدمات وابسته و شرکای بینالمللی ارزیابی کرده است.
سرتیپ گای جونز، معاون مرکز آینده و مفاهیم ارتش ایالاتمتحده، در این مراسم گفت پروژه همگرایی، یک کمپین نمایشی و آزمایشی است. این پروژه به نیروی مشترک و شرکای چندملیتی اجازه میدهد تا دادهها را جمعآوری کنند، اثربخشی را ارزیابی کنند، خطر را کاهش دهند و توانایی جنگ را بهینه کنند.
این شرکا امسال فناوریهای جدید و قدیمی را در دفاع هوایی و موشکی در مقیاس بزرگتری آزمایش کردند.
جونز میگوید:
ما بیش از 50 درصد شبیهسازی میکنیم، زیرا نمیتوانیم بیش از 100 موشک را همزمان در یک آزمایش در هوا قرار دهیم.
آیا میتوانیم صد یا دویست موشک را در هوا کنترل کنیم؟ ما نمیتوانیم، پس چگونه یک هوش مصنوعی را قادر به انجام این کار کنیم؟ این یکی از بزرگترین چالشهای امسال ما بود.
در طول این برنامه، همچنین رویداد دروازه فناوری (Technology Gateway) معرفی شد تا به بخش خصوصی و مشاغل کوچک فرصتی برای کار بر روی آزمایشها با سایر شرکای ارتش ایالاتمتحده ارائه دهد تا اطمینان حاصل شود که جدیدترین ایدههای تولیدی، اجرا شده و برای این نیرو در آینده سودمند خواهد بود.
درواقع ارتش آمریکا میزبان دروازه فناوری 2022 بهعنوان بخشی از پروژه همگرایی بود، تلاشی برای ادغام سیستمها در سراسر شاخههای نظامی. در این رویداد که شبیه به یک نمایشگاه علمی غولپیکر طراحی شده بود، جدیدترین فناوریهای مجازی، نقشهبرداری و نرمافزارهای تحلیل برای بهبود قابلیت میدان نبرد به نمایش گذاشته شد.