about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

یک شرکت امنیت سایبری رژیم صهیونیستی فعالیت خود را در حوزه خلیج فارس شروع کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ «Cybersixgill»، یک شرکت اطلاعات سایبری رژیم صهیونیستی متخصص در جمع‌آوری داده‌ها از وب تاریک، از طریق اسپکترامی (Spectrami)، یک توزیع کننده محلی، در خلیج فارس شروع به کار کرد. براساس گزارشی از «inteligonline»، این شرکت در سال 2014 تأسیس شد و در حال حاضر حدود 80 کارگر دارد که پیش‌بینی می‌شود تعداد آنها تا پایان امسال به 100 نفر افزایش یابد.

بر اساس این گزارش، شرکت Spectrami به‌وسیله آناند چودها (Anand Choudha)، کارآفرین سریالی مدیریت می‌شود و متعلق به «KBBO»، شرکت هلدینگ شخصی تاجری به نام خلیفه بن بوتی المحیری (Khalifa bin Butti al-Muhairi) از امارات متحده عربی است.

شرکت اسرائیلی تأیید کرد که که همه چیز در کنفرانس «GISEC»، برگزار شده در پایان ماه می سال جاری، شروع شد. پس از این رویداد، شرکت قرارداد وسیعی در خلیج فارس و همچنین قرارداد توزیع فوق را با Spectrami امضا کرد.

یک منبع در این شرکت اسرائیلی ادعا کرد که امارات متحده عربی مانند رژیم صهیونیستی علاقه‌مند به مبارزه با جرایم مالی، جاسوسی، تهدید علیه زیرساخت‌های مهم و موارد دیگر است. وی افزود :

«توانایی ما در ارائه اطلاعات به صورت خودکار از وب تاریک، از جمله تجزیه و تحلیل یافته‌ها و تعیین زمینه محصول، ارزش افزوده ما نسبت به رقبا است. اماراتی ها این زمینه را به خوبی می‌شناسند و نسبت به راه‌حل‌های رقبا اطلاع دارند و با این حال هنوز ما را انتخاب می‌کنند.»

منبع:

تازه ترین ها
مرز
1405/05/31 - 07:46- امنیت سیستم عامل

مرز باریک میان جاسوسی و باج‌افزار بانکی در اندروید

محققان امنیتی معتقدند که بدافزار جدید اندروید مرز بین تروجان بانکی و جاسوس‌افزار را محو می‌کند.

حمله
1405/05/31 - 07:29- جرم سایبری

حمله سایبری به بزرگ‌ترین مرکز بهداشت کودکان کانادا

بیمارستان کودکان بیمار کانادا دوباره مورد حمله مجرمان سایبری قرار گرفت و اطلاعات کارمندان به سرقت رفت.

تأیید
1405/05/31 - 07:22- جنگ سایبری

تأیید حمله سایبری اوکراین علیه شرکت روسی Microolap

شرکت نظارت بر شبکه روسی میکرواُلَپ، حمله سایبری هکرهای طرفدار اوکراین علیه برخی سیستم‌هایش را تأیید کرد.