about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: امضای قرارداد بومی سازی زیرساخت های ناوبری هوایی می تواند شروع خوبی برای تولید هواپیمای مسافربری باشد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ سورنا ستاری در حاشیه امضای 4 قرارداد و تفاهم نامه فاز اول بومی سازی زیرساخت‌های ناوبری هوایی ایران در خصوص تولید هواپیماهای مسافربری اظهار کرد در‌ این حوزه استانداردهای خاص سختگیرانه ای وجود دارد و هر شرکتی و کشوری قابلیت و توانایی ورود به این فضا را ندارد.

وی افزود: خوشبختانه امروز 4 تفاهم نامه و قرارداد با شرکت های داخلی امضا شد که می تواند شروع خوبی برای ورود به تولید هواپیماهای مسافری باشد.

وی تصریح کرد:  بحث ساخت هواپیماهای مسافری موضوعی است که باید درباره آن بحث شود. ما در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برنامه ای برای این موضوع نداریم.

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در عین حال اظهار کرد البته خیلی دنبال این هستیم که شرکت های توانمند در این حوزه را به صورت جدی تقویت کنیم.

ستاری همچنین گفت: ما محیط کسب و کار جدیدی را برای شرکت های دانش بنیان رقم زده ایم این را می‌دانیم که این شرکت‌ها از محیط کسب و کار بهتری برخوردار هستند.

تازه ترین ها
توافق
1405/05/31 - 12:48- آمریکا

توافق ۴۰۰ میلیون‌دلاری تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده

تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده بر سر حفظ حریم خصوصی کودکان به توافقی بالغ بر ۴۰۰ میلیون دلار رسید.

برنامه
1405/05/31 - 12:21- هوش مصنوعي

برنامه دانشگاهی ژاپن در زمینه هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده

ژاپن در حال تدارک یک برنامه پشتیبانی پنج‌ساله است که دانشکده‌ها را ملزم به معرفی دوره‌های هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده می‌کند.

ضرورت
1405/05/31 - 12:09- هوش مصنوعي

ضرورت بودجه مستقل برای توسعه هوش مصنوعی در دفاع سایبری آمریکا

یک مقام ارشد آمریکایی اعلام کرد که دفاع سایبری ارتش به بودجه اختصاصی برای هوش مصنوعی نیاز دارد.