شخصی سازی پهپادهای نظامی
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «c4isrnet»؛ محققان نیروی زمینی آمریکا به تازگی اعلام کردند با استفاده از چاپگر 3 بعدی در حال ساخت نوعی پهپاد 4 ملخه هستند. سربازان می توانند این وسیله را مطابق به نیازهای خاص خود در هر مأموریت، شخصی سازی کنند.
جان گربس (John Gerbes)، مهندس مکانیک آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی زمینی (ARL1) گفت:
سربازان می توانند مشخصات خاصی را مانند محدوده حرکت، پایداری، میزان بار قابل حمل و نرم افزار مورد نیاز را با توجه به مأموریت تنظیم کنند.
آزمایشگاه یاد شده با تفنگداران نیروی دریایی -به عنوان کاربر نهایی سامانه- همکاری می کند. آزمایش اولیه ی فناوری مذکور در سال 2016 انجام شد. در آن زمان مهندسان شروع به بررسی پیشنهادها کردند. در حالی که سیستم آنها می توانست پهپادهای را با چاپگر 3 بعدی ایجاد کند، متوجه شدند که کاربران نهایی به ویژگی های خاصی نیاز دارند.
گاربس گفت:
یک موضوع تعجب برانگیز در اطلاعات پیشرفته ی مورد نظر آنها وجود داشت. آنها تجزیه و تحلیل بسیار عمیق تری را در سامانه های رایانه ای می خواستند: اگر من این کار را انجام دهم، این عملکرد به اجرا گذاشته شود؛ بنابراین ما بستری ساختیم که آنها بتوانند محدوده، پایداری و توان حمل بار یک وسیله ی نقلیه را در مقابل دیگر وسایل تنظیم کنند.
چشم انداز نیروی زمینی تنها شامل ارائه ی پهپادهایی که با چاپگر 3 بعدی تولید می شوند، نیست. علاقه مندان می توانند دستورالعمل های ایجاد پهپاد شخصی خود را دانلود کرده، یا نمونه ی کیت آماده ی ساخت آن را از آمازون خریداری کنند. در یوتیوب نیز ویدئوهای آموزشی این کار قرار داده شده است. در مقابل پروژه ی ارتش آمریکا به سطحی فراتر از نمونه های تجاری وارد شده است؛ زیرا قابلیت های بیشتری را در دسترس قرار می دهد. در این برنامه نه تنها پهپادهای تولید شده به شیوه ی مذکور، ارائه می گردند؛ بلکه ابزارهای مورد نیاز خاص هر مأموریت نیز در دسترس قرار می گیرند.
وی ادامه داد:
تأکید ما روی انعطاف پذیری ذاتی است.
برنامه ریزان نیروی زمینی انتظار مجموعه ای قابل حمل از اجزای قابل تعویض را در نظر دارند که می تواند طیف گسترده ای از قابلیت ها را ارائه بدهد. در حالت عادی چاپگر می تواند بدنه را تولید کند. با وجود این انتخاب موتورها، حسگرها، دوربین ها و دیگر دستگاه ها توسط یک موجودیت مستقل انتخاب می شوند.
- Army Research Lab