about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

یکی از مشکلاتی که تحریم‌ها برای کشور ما و مبادلات بانکی به وجود آورده، عدم توانایی برقراری اتصال با بانک‌های خارجی است. 



به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ کارت‌های عابر بانک داخل کشور ما در اکثر نقاط دنیا بلااستفاده هستند و کارکردی برای گردشگران و یا تجار ندارند. از چندی پیش زمزمه‌هایی مبنی بر اولین اتصال کارت‌های شتاب ایرانی با سیستم بانکی روسیه به گوش می‌رسید که ظاهراً قطعی شده و به گفته «مسعود کرباسیان»، وزیر امور اقتصادی و دارایی این امر تا چند روز آینده به مرحله نهایی خواهد رسید.

کرباسیان ضمن تأیید این قرارداد تأثیرات آن را روی مسئله توریسم تأکید داشته و البته برای محقق شدن کامل این فرایند گفته که دولت نیاز به زمان دارد:
انعقاد و نهایی شدن این قرارداد اثر مهمی در زمینه رفع نیازهای توریست ها دارد و همچنین بحث‌های زیادی از جمله مباحث تجاری و ارز ملی مطرح است که باید دنبال شود و به همین خاطر زمان بیشتری هم می گیرد، البته تأکید می‌کنم که رابطه کارگزاری بانک های ایران و روسیه به خوبی در حال اجراست.

پوریا محبی کارشناس انفورماتیک کشورمان از اینکه نهایی شدن این فرایند با این حجم از تاخیر مواجه شده متعجب است و اعتقاد دارد که با وجود تحریم‌ها و روابط خوب ایران و روسیه، این اقدام باید مدت‌ها پیش انجام می‌شد.

وی گفت:

ااز اوایل امسال آقای «ابوطالب نجفی» خبر از راه‌اندازی این سیستم تا آخر بهار 96 داده بودند و در ادامه خود بانک مرکزی نیز در پاییز امسال بعد از مدتها سکوت خبری اعلام کرد که تا پایان پاییز کار تمام خواهد شد. جدا از اینکه به جریان انداختن چرخه اتصال به بانک‌های روسی در سال 1396 هم به خودی خود دیر است، ولی گویا بالاخره تا قبل از پایان امسال شاهد برقراری نهایی آن خواهیم بود.
او قرارداد برای توسعه یک سوییچ بین‌المللی را اما مکمل این طرح عنوان می‌کند و اعتقاد دارد تا این قرارداد بسته نشود عملاً اتفاق خاصی در چرخ اقتصادی کشور نخواهد افتاد:

قفل اتصال بازار ایران با بازار جهانی با توسعه زیرساخت یک سوییچ همگام با استانداردهای بین‌المللی شکسته خواهد شد. البته پیش‌تر نام BPC مطرح شده بود و الان نام شرکت میر به میان آمده که شرکت دوم نام شناخته‌تری در بازار تجارت دنیاست. اما به نظر می‌رسد که این توسعه اگر با گزینه‌های دیگر بانک مرکزی مثل شرکت‌های پرداخت بین‌الملل UPA چین و JCB ژاپن می‌توانست بهتر باشد چرا که برندهای شناخته شده تری در بازار جهانی هستند.

نوید فلاحت، کارآفرین استارتاپی با مقایسه مساحت پهناور ایران نسبت به کشورهای اروپایی، ارتباط اقتصادی ایران با سایر ملل را ضروری می‌داند و جهانی شدن را به نفع تمام استارتاپ‌های ایرانی می‌داند.

 او ادامه داد:

البته هنوز اکوسیستم جامعه کسب‌وکارهای ما درگیر بازار داخلی است و چندان روی بازار بین‌المللی تمرکز نداشته است ولی شاید یکی از علت‌های این امر همین مهیا نبودن شرایط بوده که حالا با فراهم آمدن چنین موضوعی شرایط می‌تواند تغییر کند و موج جدیدی از استارتاپ‌های برون مرزی را با خود به همراه داشته باشد.
وی در نهایت این خبر را خبری خوش یمن عنوان می‌کند و تعامل در شبکه بانکی کشورها را با توجه به وضعیت تحریم‌های فعلی امری مثبت تلقی می‌کند که می‌توان آن را در استارتاپ‌های گردشگری حتی به صورت صحیح به کار برد.

در ماه اوت سال ۲۰۱۷ بانک مرکزی روسیه و بانک مرکزی ایران یادداشت تفاهم مربوط به همکاری متقابل را در چارچوب جلسه کارگروه مربوط به همکاری مالی-بانکی کمیسیون دائم همکاری اقتصادی تجاری ایران و روسیه امضاء کردند. سیاست اصلی بانک مرکزی ایران در جهت ایجاد مکانیزمی برای استفاده از ارزهای ملی دو کشور بود. حال بعد از گذشت حدود شش ماه در چهاردهمین کمیسیون مشترک ایران و روسیه این قرارداد به مرحله نهایی رسیده و قرار است که ارتباط بین شبکه «شتاب» ایران و «میر» روسیه بعد از انجام مراحل فنی توسط بانک مرکزی کشورمان، شکل بگیرد.
 

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.