about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزیر انرژی آمریکا از حملات سایبری گسترده به بخش انرژی این کشور خبر داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ خانم گرانهولم وزیر انرژی آمریکا روز یکشنبه در مصاحبه خود با شبکه سی ان ان ضمن اشاره به هزاران حمله سایبری علیه بخش‌های مختلف انرژی در آمریکا اعلام کرد دشمنان ما این قابلیت را دارند که شبکه برق آمریکا را خاموش کنند.

وی با پرداخت باج توسط شرکت‌ها به مجرمان سایبری مخالفت کرد و افزود شرکت‌هایی که هدف حملات سایبری قرار می‌گیرند باید به دولت فدرال اطلاع دهند.

در پی افزایش حملات باج افزاری در آمریکا مانند حمله به شرکت کلونیال یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های توزیع نفت در آمریکا و همچنین حمله به شرکت جی بی اس بزرگ‌ترین شرکت توزیع گوشت در آمریکا، فشارها علیه بخش دولتی و خصوصی در آمریکا همچنان ادامه دارد.

وزیر انرژی آمریکا در ادامه صحبت‌های خود گفت:

ما باید اقدامات خود در حوزه دفاع سایبری را تقویت کنیم. نکته اصلی این است که بخش دولتی و بخش خصوصی در برابر حملات باج افزاری نباید هیچ‌گونه باجی پرداخت کنند؛ زیرا این کار تنها تشویقی است برای ادامه کار مجرمان.

گرانهولم در مصاحبه‌ای دیگر ضمن مخالفت با پرداخت باج به مجرمان گفت:

من مطمئن نیستم که بایدن و کنگره آمادگی این را داشته باشند که پرداخت باج به حملات باج افزاری را غیرقانونی اعلام کنند.

Paragraphs
مارک

مارک وارنر رئیس کمیته اطلاعات سنا هم در مصاحبه خود با شبکه ان بی سی گرچه به غیرقانونی بودن پرداخت باج به حملات باج افزاری اشاره‌ای نکرد اما گفت شرکت‌ها باید ملزم به ارائه گزارش در خصوص حملات باج افزاری شوند.

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1405/06/23 - 10:13- تروریسم سایبری

استفاده از مدیران اسرائیلی توسط گوگل

گوگل از مدیران اسرائیلی برای توسعه تراشه هوش مصنوعی جدید استفاده می‌کند.

پیشنهاد
1405/06/23 - 09:27- آمریکا

پیشنهاد حمله آمریکا به مراکز هوش مصنوعی چین

یک مقام سابق امنیت ملی آمریکا پیشنهاد کرده است واشنگتن برای مقابله با احتمال دستیابی چین به هوش مصنوعی عمومی پیش از آمریکا، علاوه بر حملات سایبری، گزینه حمله فیزیکی به مراکز داده چین را نیز بررسی کند.

رشد
1405/06/23 - 09:21- امنیت زیرساخت

رشد بیمه سایبری در سنگاپور با کاهش هزینه پوشش

بازار بیمه سایبری در سنگاپور در حال گسترش است و همزمان با افزایش تقاضا، هزینه بیمه‌نامه‌ها نیز کاهش یافته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.