about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

شبکه اشتراک‌گذاری خودرو MIT

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ سرویس اشتراک‌گذاری خودروی «اوبر» و «لیفت» در حال حاضر در مناطق مختلفی از خاک ایالات‌متحده مشغول به فعالیت و خدمات‌رسانی به مسافران درون‌شهری هستند، اما پروژه تحقیقاتی جدید دانشجویان دانشگاه MIT قصد دارد این ایده را با افزودن سامانه خودروهای هوشمند بدون راننده ارتقا دهد.

در فاز اول از پروژه مشترک MIT و خودروسازی فورد که از اول ماه سپتامبر عملیاتی می‌شود، دانشجویان می‌توانند با استفاده از خودروهای الکتریکی کوچکی در محوطه دانشگاه و خیابان‌های شهر تردد کنند. ویژگی خودروهای مذکور این است که علاوه برداشتن ابعادی کوچک، مجهز به سامانه‌ای هوشمند برای جلوگیری از برخورد با عابرین پیاده هستند. همین دو ویژگی سبب می‌شود که این ماشین‌ها بتوانند بدون خطر در پیاده‌روهای دانشگاه نیز رفت‌وآمد کنند.

در طی ۵ ماه گذشته، گروه توسعه‌دهنده با استفاده از سنسورهای LiDAR نصب‌شده بر روی خودروهای خود، الگویی معنادار از شیوه رفتار و حرکت عابرین پیاده در محوطه دانشگاه را به دست آورده‌اند. با ترکیب این اطلاعات با برخی داده‌های دیگر ازجمله برنامه کلاس‌ها، وضعیت آب‌وهوا و حتی «حالات متغیر دانشجویان و اساتید در زمان امتحانات پایان‌ترم»، تیم طراح می‌تواند بهترین مسیر برای عبور این خودروهای هوشمند در هرروز را پیش‌بینی نماید.

نتیجه چنین پروژه‌ای علاوه بر راه‌اندازی یک شبکه اشتراک‌گذاری خودروی بسیار کارآمد برای دانشگاه، ارتقای سامانه تشخیص عابرین پیاده برای برنامه «Smart Mobility» کمپانی فرود خواهد بود.

به‌مرور و با افزایش دقت و کارایی سامانه مسیریابی، به‌زودی نیاز به راننده یا هر فرد ناظری در این خودروها به‌طور کامل از بین خواهد رفت. در حال حاضر در شهر آمستردام هلند هم اتوبوس‌های بدون راننده در حال رساندن مسافرین به فرودگاه شهر هستند.

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.