about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

شبکه اجتماعی دونالد ترامپ یک میلیارددلار سرمایه جمع آوری کرده است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از اسپوتنیک، شرکت «ترامپ مدیا و تکنولوژی گروپ» (TMTG) که توسط دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا ایجاد شده و شرکت دیجیتال ورد (DWAC) طی بیانیه‌ای اعلام کردند یک میلیارد دلار سرمایه برای راه اندازی این شبکه اجتماعی مذکور جذب کرده‌اند.

البته آنها اعلام نکردند چه افراد یا شرکت‌های در این شبکه اجتماعی سرمایه گذاری می‌کنند.

در ماه اکتبر اعلام شد رسانه رئیس جمهور سابق آمریکا به نام TRUTH به طور رسمی راه اندازی می‌شود.

حضور رئیس جمهور سابق آمریکا هنوز در بیشتر شبکه‌های اجتماعی ممنوع است. او درباره توسعه این شبکه اجتماعی گفت: می‌خواهم پیام مهمی به شرکت‌های بزرگ فناوری بفرستم. تبعیض سیاسی باید پایان یابد.

پس از شورش طرفداران ترامپ در ۶ ژانویه سال جاری میلادی و حمله به کنگره برای اعتراض به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، شبکه‌های اجتماعی بزرگ مانند فیس بوک، توئیتر و اینستاگرام حساب‌های کاربری وی را مسدود کردند.

به نوشته سی ان بی سی، هفته گذشته خبرگزاری رویترز در گزارشی اعلام کرد شبکه اجتماعی ترامپ سعی دارد با فروش سهام یک میلیارد دلار سرمایه جمع آوری کند.

این درحالی است که بسیاری از شرکت‌های بزرگ وال استریت به دلیل نگرانی‌ها درباره شهرت خود از سرمایه گذاری در پروژه ترامپ خودداری می‌کنند. اما رویترز پیش بینی می‌کرد برخی شرکت‌های سرمایه گذاری و افراد ثروتمند در این پروژه شرکت کنند.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.