about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان، عبدالصمد خرم آبادی ، معاون قضایی دادستان کل کشور در امور فضای مجازی  در خصوص وضعیت فعلی شبکه‌های اجتماعی خارجی اظهار داشت: «شبکه‌های پیام‌رسان موبایلی خارجی نظیر واتس اپ ، وایبر و تلگرام ، قوانین کشور ما را رعایت نمی‌کنند و به دلیل سهل‌انگاری وزارت ارتباطات ،در حال حاضر این شبکه‌ها علاوه بر اینکه زمینه جاسوسی گسترده بیگانگان از ارتباطات شهروندان کشور را فراهم نموده به بستر امنی برای تهاجم فرهنگی و ارتکاب جرائم سازمان‌یافته و انتشار گسترده محتوای مبتذل و مستهجن نیز تبدیل شده‌اند.»

دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه ، با بیان اینکه به لحاظ استفاده شبکه‌های اجتماعی از فناوری رمزنگاری ، فیلترینگ هوشمند بر روی این شبکه‌ها قابل اعمال نیست اعلام نمود : «برای مقابله با آسیب‌های ناشی از محتوای مجرمانه شبکه‌های اجتماعی خارجی سه اقدام اساسی باید انجام شود. اقدام اول این است که به شبکه‌های اجتماعی وابسته و مرتبط با کشورهای معاند و سرویس‌های جاسوسی بیگانه ، به هیچ عنوان اجازه فعالیت داده نشود و این‌گونه شبکه‌ها به‌طور کامل مسدود شوند. اقدام دوم این است که صرفاً به آن دسته از شبکه‌های اجتماعی خارجی غیر معاند اجازه فعالیت در فضای مجازی کشور داده شود که اولاً از قوانین ایران کاملاً تبعیت کنند ، ثانیاً سرورهای خود را به داخل کشور منتقل کنند و ثالثاً مراجع ذیصلاح مجوزهای لازم را اخذ نمایند. اقدام سوم نیز حمایت از شبکه‌های اجتماعی داخلی است که متاسفانه تا‌کنون اقدام مناسبی در این زمینه صورت نپذیرفته است.»

وی در ادامه افزود : «کشورهای توسعه یافته ، صرفاً در صورتی که شبکه‌های اجتماعی از قوانین آنها تبعیت کنند و سرورهای خود را به داخل کشور آنها منتقل نمایند به این شبکه‌ها اجازه فعالیت می‌دهند ولی متأسفانه در کشور ما شبکه‌های اجتماعی بیگانه بدون اخذ مجوز مشغول فعالیت هستند.»

 

منبع: فارس

تازه ترین ها
تشکیل
1405/07/13 - 06:26- آسیا

تشکیل واحدهای ویژه مقابله با اخبار جعلی در پاکستان

آژانس سایبری پاکستان واحدهای ویژه‌ای را برای مقابله با اخبار جعلی و تبلیغات ضددولتی تشکیل داد.

تمرکز
1405/07/13 - 06:16- هوش مصنوعي

تمرکز اجلاس ریاض بر هوش مصنوعی و خلاقیت انسانی

نشستی در ریاض با حضور متخصصان عربستانی و سایر نقاط جهان با هدف بررسی چگونگی تغییر شکل صنایع خود توسط هوش مصنوعی آغاز شد.

مشارکت
1405/07/12 - 19:35- هوش مصنوعي

مشارکت آمریکا و امارات در حوزه‌های هوش مصنوعی و رایانش کوانتومی

امارات و آمریکا همکاری فناورانه ۱.۴ تریلیون دلاری در حوزه‌های هوش مصنوعی، فضا و رایانش کوانتومی را پیش بردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.