about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

شاهکار جدید شرکت آلمانی FESTO

شرکت FESTO از جدیدترین جانور الکتریکی آبزی خود رونمایی کرد.

 به گزارش کار گروه فناوری اطلاعات سایبربان، شرکت آلمانی FESTO  ،که یک شرکت مهندسی فناوری محور می باشد، توانسته است با تقلید از سیستم های حرکتی خاص طبیعت، جدیدترین ربات زیرآبی و الکتریکی خود به نام Bionic FinWave را طراحی کند.
تیم سازندهBionic FinWaveبرای طراحی این ربات، از حرکات موج دار باله آبزیانی مانند: پلی کلاد، سپیداچ و لوتی نیل ،الهام گرفته است.
نیروی محرکه این باله ها مناسب، برای حرکات آرام و دقیق در زیر آب می باشد و  نسبت به دیگر نیروهای محرکه معمولی ، تلاطم کم تری را در آب ایجاد می کند.
در‌ نخستین رونمایی عمومی از Bionic FinWave در سال ۲۰۱۸،این ربات  توانست در میان سیستمی از لوله های شیشه ای آکریلیک ، به طور خودکار شنا کند.
به مانند دیگر حیوانات الکتریکی  شرکت FESTO  ،این تقلید از طبیعت، نشان دهنده تکنولوژی جدیدی است که می توان از آن در ساخت ربات برای استفاده در حوزه های آبی و تصفیه فاضلاب ،استفاده کرد.
  ربات هایی مانند Bionic FinWave   ،می توانند در به دست آوردن اطلاعات ، بازبینی و سنجش داده ها به ما کمک کنند.
علاوه بر آن ، می توان از دانش به دست آمده در این پروژه ، در جهت تولید اجزای نرم‌ روباتیکی نیز استفاده کرد.
این ربات زیرآبی خودکار، می تواند از طریق رادیو ، با اپراتور ارتباط برقرار کند و داده هایی مانند میزان دما و فشار را به آن انتقال دهد.
 

منبع:

تازه ترین ها
قانون‌گذاران
1405/05/31 - 10:12- آمریکا

قانون‌گذاران به دنبال بررسی تأثیر کاهش نیرو در آژانس امنیت سایبری آمریکا

شماری از اعضای کنگره آمریکا از یک نهاد نظارتی دولتی خواسته‌اند تأثیر کاهش نیروی انسانی در آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت را بر توانایی این سازمان برای انجام وظایف خود بررسی کند.

جاسوسی
1405/05/31 - 10:06- جرم سایبری

جاسوسی چین با استفاده از بدافزارهای مجهز به هوش مصنوعی

پژوهشگران حوزه تهدیدات سایبری از شناسایی پنج گونه بدافزار جدید و پیش‌تر مستندسازی‌نشده خبر داده‌اند که در حملات علیه نهادهای دولتی در سراسر آسیای مرکزی مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

درخواست
1405/05/31 - 09:58- آمریکا

درخواست توضیح سناتورهای آمریکایی از تیک‌تاک

دو سناتور آمریکایی در پی انتشار گزارش‌هایی درباره غیرفعال کردن عمدی برخی قابلیت‌های امنیتی تیک‌تاک برای گروهی از کاربران، از این شرکت خواستند توضیح دهد چرا این اقدامات را انجام داده است.