about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

معاون وزیر گردشگری از تصویب طرح سیم کارت بدون فیلتر برای گردشگران خبر داد. این طرح در کارگروه رفع مصادیق مجرمانه دادستانی کل کشور تصویب شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ معاون وزیر گردشگری از تصویب طرح سیم کارت بدون فیلتر برای گردشگران خبر داد. این طرح در کارگروه رفع مصادیق مجرمانه دادستانی کل کشور تصویب شده است. همچنین این مقام مسئول در رابطه با این سیم‌کارت‌ها صحبت‌هایی ارائه کرد. او گفت آن‌ها امیدوارند دفاتر خدماتی مسافرتی، گردشگران خارجی و راهنمایان گردشگری بتوانند از این سیم‌کارت‌ها استفاده کنند.

علی اصغر شالبافیان، معاون وزیر گردشگری، تایید کرد طرح سیم‌کارت گردشگری در کارگروه رفع مصادیق مجرمانه دادستانی کل کشور به تصویب رسیده است. همچنین در ادامه گفت‌وگو خود با خبرنگاران عنوان کرد ارائه این سیم‌کارت‌های بدون فیلتر به گردشگران خارجی با تلاش‌ها و پیگیری‌های عزت‌الله ضرغامی، وزیر گردشگری، صورت گرفته است.

به علاوه او اعلام کرد جلسه‌ای میان وزارتخانه‌های گردشگری، میراث فرهنگی، ارتباطات و دادستانی و نیروی انتظامی برگزار شده است. در این جلسه در رابطه با شیوه اجرای این طرح با درنظر گرفتن اولویت‌های درخواست شده از سوی وزارت گردشگری صحبت شد.

معاون وزیر عنوان کرد تمام دفاتر خدمات مسافرتی، هتل‌ها، لیدرهای گردشگری و گردشگرانی که از کشور‌های خارجی به ایران وارد سفر می‌کنند باید قادر باشند از این سیم‌کارت‌ها استفاده کنند.

چه گروهی در اولویت طرح سیم کارت گردشگری بدون فیلتر قرار دارند؟

در ادامه او به برنامه‌ها و اولویت‌ها در خصوص این طرح پرداخت و گفت این وزارتخانه درخواست کرده بود افراد فعال در حوزه گردشگری در اولویت این طرح قرار بگیرند. در این راستا متعهد شدند تا لیست کاملی از دفاتر خدمات مسافرتی جهت فراهم کردن این امکان برای آن‌ها تهیه کنند. همچنین آژانس‌های مورد تایید که پروانه بهره‌برداری از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دارند، برای استفاده از این طرح معرفی شده‌اند.

علی اصغر شالبافیان اعلام کرده است که آن‌ها انتظار دارند استفاده از این سیم‌کارت‌های بدون فیلتر برای گردشگران خارجی در مرحله بعدی این مصوبه امکان پذیر باشد. طی جلسات در خصوص این موضوع صحبت و با آن موافقت شده است. با این وجود گردشگران می‌توانند به سرویس رومینگ سیم‌کارت خود با یکی از اپراتورهای داخل کشور متصل شوند. در این حالت آن‌ها قادر خواهند بود از اینترنت بدون فیلتر استفاده کنند.

همانطور که گفته شد، معاون گردشگری عنوان کرد این مصوبه قدم به قدم با اولویت حمایت از فعالان گردشگری به مرحله اجرا خواهد رسید. وی اضافه کرد که طرح سیم‌کارت بدون فیلتر برای گردشگران به تصویب رسیده است و مشمولان این طرح طبق مصوبه و اولویت‌ها به نوبت معرفی می‌شوند. همچنین زمان‌بندی اجرای مرحله ‌به مرحله این طرح جدید در آینده مشخص خواهد شد‌.

سیم کارت  گردشگری بدون فیلتر برای توریست‌ها و تورلیدرها!

با تمام این صحبت‌ها باید بدانید که کارگروه فیلترینگ موضوع اینترنت طبقاتی را با جدیت رصد میکند. در همین زمینه، سال گذشته نیز از سوی وزارت علوم اعلام شد براساس مصوبه این نهاد اینترنت با دسترسی خاص به اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها تعلق خواهد گرفت.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.