about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گفته محققان، یک گروه تهدید سایبری با انگیزه مالی به حساب‌های خدمات وب آمازون (AWS) سازمان‌ها حمله می‌کند تا عملیات رمزنگاری غیرقانونی را راه‌اندازی کند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، تحلیلگران شرکت امنیت ابری پرمیسو (Permiso)، این فعالیت را در آدرس های آی پی مرتبط با ارائه دهندگان خدمات اینترنتی اندونزی ردیابی کرده اند، اما در این گزارش حدس و گمانی درباره اینکه مهاجمان چه کسانی هستند، زده نمی شود.
ایان اهل و دانیل بوهانون از پرمیسو که هر دو قبلاً برای غول امنیت سایبری ماندیانت (Mandiant) کار می کرده اند، می نویسند:

آنها مهاجم هایی متعهد در صفحه کلید هستند و آماده هستند تا با هر موقعیتی که در آن هستند، خود را وفق دهند.

آنها برای حفظ دسترسی در محیطی که مدافعان آنها را پیدا می کنند، سخت می جنگند. محققان می‌گویند که آنها فقط به دنبال این نیستند که بار خود را جمع کنند و بروند.
پرمیسو می گوید حدود 18 ماه است که این گروه را ردیابی کرده است.
پرمیسو این گروه را گوییویل (GUI-vil) می‌نامد، زیرا تمایل آن به استفاده از رابط‌های گرافیکی کاربر (GUI)، به‌ویژه نسخه قدیمی‌تر مرورگر S3، ابزاری برای دسترسی به حساب‌های خدمات وب آمازون است.
در این گزارش آمده است که مهاجمان با یافتن اعتبارنامه های دسترسی خدمات وب آمازون در دسترس عموم یا هک کردن سرویس هایی مانند گیت لب (GitLab) برای جمع آوری آنها شروع به کار می کنند.
اهل و بوهانون می نویسند:

گوییویل، بر خلاف بسیاری از گروه هایی که بر استخراج رمزارز متمرکز هستند، هنگام ایجاد جای پایی در یک محیط، از یک لمس شخصی استفاده می کنند. آنها سعی می‌کنند با ایجاد نام‌های کاربری منطبق با استاندارد نام‌گذاری قربانی، یا در برخی موارد با ایجاد پروفایل‌های ورود به سیستم برای کاربری که هیچ کدام از آنها وجود نداشته، کاربران موجود را تحت پوشش خود قرار دهند.

هدف نهایی هکرها راه اندازی بی سر و صدا نرم افزار استخراج رمزارز (cryptomining) که همچنین به عنوان سارق رمزارز (cryptojacking) نیز شناخته می شود، در نمونه هایی از فضای ابری محاسباتی الاستیک (Elastic Compute Cloud (EC2)) است که به کاربران اجازه می دهد منابع محاسباتی را اجاره کنند.
محققان می گویند که گوییویل یک مهاجم فرصت طلب است. آنها به جای هدف قرار دادن سازمان‌های خاص، فرصت‌طلب هستند و سعی می‌کنند به هر سازمانی که می‌توانند اعتبارنامه‌های به خطر افتاده را کشف کنند، حمله کنند.
هکرهای با انگیزه مالی همچنان به یافتن راه‌های خلاقانه برای استخراج ارزهای دیجیتال در رایانه‌های ربوده شده ادامه می‌دهند.
گزارشی در ماه مارس به یک نسخه آسیب‌دیده از نرم‌افزار ویرایش ویدیو فاینال کات پرو (Final Cut Pro) اشاره می کند.
مهاجمان همچنین از جنبه های دیگر فناوری خدمات وب آمازون برای استخراج رمزنگاری سوء استفاده کرده اند.
بر اساس تحقیقات شرکت امنیت سایبری سونیک وال (SonicWall)، علیرغم کاهش قیمت دارایی‌های دیجیتال، سرقت رمزارز در سال 2022 به رکوردی جدید رسیده است.

منبع:

تازه ترین ها
ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

جریمه
1405/05/31 - 13:41- اروپا

جریمه شرکت اوبِر به دلیل تعلیق خودکار رانندگان

رگولاتور هلندی، شرکت اوبِر را به دلیل تعلیق خودکار رانندگان ۹۶۶ میلیون دلار جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.