سو استفاده مجرمان سایبری از درگیری حماس و رژیم صهیونیستی
به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، کارشناسان امنیت سایبری یک کمپین فیشینگ جدید کشف کرده اند که در آن هکرها سعی می کنند از احساسات افراد علاقه مند به کمک به قربانیان پس از شروع جنگ بین حماس و رژیم صهیونیستی سوء استفاده کنند.
بیشتر این مجرمان، کاربران روسیه، سوئد و رومانی را هدف قرار می دهند.
کارشناسان بیت دیفندر (Bitdefender) در این رابطه گفتند:
با وجود هزاران قربانی و نیاز واقعی به کمک های بشردوستانه، مجرمان سایبری به حملات کلاهبرداری بی پروای خود ادامه می دهند و وانمود می کنند که هم قربانی و هم نماینده موسسات خیریه جعلی هستند.
پیام های تقلبی مشابه پیام هایی است که کارشناسان بیت دیفندر در طول جنگ اوکراین برای درخواست کمکهای ارز دیجیتال و هزینههای پیش پرداخت مشاهده کرده اند.
با ادامه جنگ، این نوع کلاهبرداری حتی به کاربران بیشتری در سراسر جهان آسیب میرساند، در حالی که مهاجمان «داستانها» و درخواستهای اهدای خود را بر اساس درگیریهای در حال تحول اصلاح میکنند.
کارشناسان امنیت سایبری بیت دیفندر یک کمپین فیشینگ جدید را کشف کرده اند که در آن کلاهبرداران سعی می کنند از همدلی جامعه آنلاین در چارچوب این جنگ ویرانگر برای به دست آوردن منافع مالی سوء استفاده کنند.
بر اساس این تحقیقات، پیام های کلاهبرداری از 13 اکتبر 2023 برای کاربران ارسال شده است که اکثریت آنها متوجه کاربران روسیه (27%)، سوئد (15%) و رومانی (10%) بوده است.
بهترین راه برای ایمن ماندن و کمک واقعی، مراجعه به موسسات خیریه معتبر است و کسانی که درخواست کمک های مالی به صورت رمزارز، حواله های بانکی و کارت های هدیه را دارند باید بسیار مراقب بوده و باید به هر قیمتی از آنها اجتناب کنند.
بهتر است که هرگز به ایمیل های ناخواسته پاسخ داده نشود.
کارشناسان بیت دیفندر تاکید میکنند که این فقط اعتبار آدرس ایمیل را برای مهاجمان تایید میکند و در آینده شما را در معرض حملات بیشتری قرار میدهد.
کارشناسان امنیت سایبری به کاربران توصیه می کنند هنگام دریافت پیام هایی برای اهداف خیریه یا دسترسی به چنین وب سایت هایی برای کمک به نیازمندان هوشیار باشند، زیرا خطر از دست دادن اطلاعات مالی و شخصی آنها به ویژه در این دوره بسیار زیاد است.