about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

سوئد؛ اولین شریک بین المللی پروژه تمپست

ارتش انگلیس در حال طراحی نسل جدیدی از جنگنده‌ها است که از قدرت مانور بالاتر برخوردار بوده، به هر دو نوع سلاح‌های جنبشی و غیر جنبشی مجهز هستند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ بر اساس گزارش‌های منتشر شده، کشور سوئد، به عنوان اولین شریک بین‌المللی انگلیس برای توسعه پروژه تمپست (Tempest) فعالیت می‌کند. هدف این پروژه تولید نسل بعدی هواپیماهای جنگنده است.

نسل بعدی جنگنده‌ها تمپست نام دارد و پروژه‌ای مشترک میان شرکت هوافضای «BAE Systems»، «رولز-رویس»، «MBDA» و «Leonardo SpA» است.

هدف پروژه تمپست توسعه توانایی‌های انگلیس و نسل بعدی جنگنده‌ها است که برای حفظ موقعیت این کشور در این حوزه حیاتی هستند. به همین دلیل درک مفاهیم، فناوری‌ها و قابلیت‌های آینده از اهمیت بالایی برخوردار است.

جنگنده‌های آینده باید بتوانند در محیط‌های مبارزاتی پیچیده سالم بمانند. به این معنی که ظرفیت ترابری، سرعت، قابلیت مانور و انعطاف‌پذیری بالاتر در آن‌ها عنصر کلیدی به‌حساب می‌آیند.

مقامات انگلیسی انتظار دارند نسل بعدی جنگ‌افزارهای یاد شده به طیف وسیعی از حسگرهای فرکانس‌های رادیویی، الکترونوری فعال و غیرفعال مجهز باشند و بتوانند به منظور شناسایی و ردیابی تهدیدات به از قابلیت‌های پیشرفته الکترونیکی حمایت کنند.

نسل بعدی جنگنده‌ها به احتمال زیاد به هر دو نوع سلاح‌های جنبشی و غیر جنبشی مجهز می‌شوند. این هواپیما برای دفاع از خود به سلاح‌های انرژی هدایت شده (Laser Directed Energy Weapons) بهره می‌گیرد. همچنین احتمال استفاده از در نبردهای راه دور و هوا به هوا نیز وجود دارد. به علاوه امکان حمل، راه‌اندازی و مدیریت گروهی از پهپادها را به صورت هم‌زمان دارا خواهد بود.

نیروی هوایی آینده به سامانه‌های جنگی انعطاف‌پذیری نیاز دارد که بتوان در طیف وسیعی از مأموریت‌ها از آن استفاده کرد. به علاوه اپراتورها باید بتوانند با توجه به نیاز به سرعت سیستم آن را با عملکردها و شرایط جدید سازگار کنند.

بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته پروژه‌ی تمپست تا سال 2035 تکمیل و آماده‌ی بهره‌برداری خواهد شد.

تازه ترین ها
حمله
1403/12/11 - 07:41- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به سازمان‌های سعودی

گروه باج‌افزاری «DRAGONFORCE» سازمان‌های عربستان سعودی را هدف قرار داد.

امارات
1403/12/11 - 07:15- هوش مصنوعي

امارات با استفاده از هوش مصنوعی ابرها را بارور می‌کند

کشور امارات قصد دارد تا با همکاری دانشگاه کالیفرنیا در یک پروژه ۳ ساله با بودجه ۱.۵ میلیارد دلاری، ابرهارا با کمک هوش مصنوعی بارور کند.

حذف
1403/12/11 - 07:10- بررسی تخصصی

حذف آدرس اینترنتی نسخه اشتباه برای زخم سایبری

معاون وزیر ارتباطات هشدار داد که پنهان‌سازی آدرس‌های اینترنتی (IP) با قطع دسترسی کاربران خارج از کشور، به انزوای فضای مجازی و تضعیف اقتصاد دیجیتال منجر می‌شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.