about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

شرکت ‌ترند میکرو نسبت به سوءاستفاده هکرها از آسیب‌پذیری‌ محصولاتش هشدار داد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت ترند میکرو هشدار داد مهاجمان از آسیب‌پذیری محصولات آنتی‌ویروس این شرکت سوءاستفاده می‌کنند تا در ویندوز دسترسی ادمین کسب کنند. 

آسیب‌پذیری‌ای که مهاجمان از آن سوءاستفاده می‌کنند با شناسه «CVE-2020-24557» شناخته‌شده و آنتی‌ویروس‌های Apex One و OfficeScan XG را تحت تأثیر قرار داده است. 

علیرغم رفع این آسیب‌پذیری در آگوست سال 2020 هکرها همچنان با بهره‌گیری از آن برخی از مشتریان شرکت ترندمیکرو را هدف قرار داده‌اند.

بنابرگفته محققان ترند میکرو، باگ مذکور در هک مستقیم کاربرد نداشته و در مراحل بعدی حمله در یک زنجیره چند سطحی از اکسپلویت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، زمانی که هکرها کد مخرب را در رایانه قربانی مستقر ساخته و تلاش می‌کنند کنترل کامل ماشین هدف را در اختیار بگیرند. 

 نقص مورد اشاره سال گذشته توسط کارشناس مایکروسافت به نام کریستوفر بلا شناسایی‌شده و از طریق برنامه Zero-Day Initiative به ترند میکرو گزارش‌شده است. 

ترند میکرو هویت مهاجمان و قربانیان را آشکار نساخته و طی سال‌های اخیر این چهارمین آسیب‌پذیری در محصولات Apex One و OfficeScan XG است که هکرها از آن سوءاستفاده می‌کنند.

منبع:

تازه ترین ها
تدابیر
1405/07/11 - 17:57- هوش مصنوعي

تدابیر حفاظتی کالیفرنیا برای استفاده از هوش مصنوعی

کالیفرنیا قانون جدیدی را برای تنظیم استفاده از هوش مصنوعی و فناوری‌های خودکار در محیط کار تصویب کرد.

شکایت
1405/07/11 - 17:17- آمریکا

شکایت بانکداران مستقل جامعه آمریکا از دفتر کنترل ارز

بانکداران مستقل جامعه آمریکا از دفتر کنترل ارز شکایت کرد.

برنامه
1405/07/11 - 16:22- آمریکا

برنامه کاری شورای امنیت سازمان ملل در زمینه فناوری‌های نوظهور و امنیت

شورای امنیت سازمان ملل برنامه کاری موقت خود را در زمینه فناوری‌های نوظهور و امنیت برای ماه اکتبر ۲۰۲۶ منتشر کرد.