about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

شرکت ‌ترند میکرو نسبت به سوءاستفاده هکرها از آسیب‌پذیری‌ محصولاتش هشدار داد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت ترند میکرو هشدار داد مهاجمان از آسیب‌پذیری محصولات آنتی‌ویروس این شرکت سوءاستفاده می‌کنند تا در ویندوز دسترسی ادمین کسب کنند. 

آسیب‌پذیری‌ای که مهاجمان از آن سوءاستفاده می‌کنند با شناسه «CVE-2020-24557» شناخته‌شده و آنتی‌ویروس‌های Apex One و OfficeScan XG را تحت تأثیر قرار داده است. 

علیرغم رفع این آسیب‌پذیری در آگوست سال 2020 هکرها همچنان با بهره‌گیری از آن برخی از مشتریان شرکت ترندمیکرو را هدف قرار داده‌اند.

بنابرگفته محققان ترند میکرو، باگ مذکور در هک مستقیم کاربرد نداشته و در مراحل بعدی حمله در یک زنجیره چند سطحی از اکسپلویت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، زمانی که هکرها کد مخرب را در رایانه قربانی مستقر ساخته و تلاش می‌کنند کنترل کامل ماشین هدف را در اختیار بگیرند. 

 نقص مورد اشاره سال گذشته توسط کارشناس مایکروسافت به نام کریستوفر بلا شناسایی‌شده و از طریق برنامه Zero-Day Initiative به ترند میکرو گزارش‌شده است. 

ترند میکرو هویت مهاجمان و قربانیان را آشکار نساخته و طی سال‌های اخیر این چهارمین آسیب‌پذیری در محصولات Apex One و OfficeScan XG است که هکرها از آن سوءاستفاده می‌کنند.

منبع:

تازه ترین ها
اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.

تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.