about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

هکرها با سوءاستفاده از یکی از قابلیت‌های نرم افزارهای ضدویروس تلاش می‌کنند از آن‌ها برای اجرای حملات بدافزاری بهره بگیرند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ به نقل از یاهونیوز، بسیاری از نرم افزارهای امنیتی و ضدویروس دارای قابلیتی موسوم به قرنطینه کردن فایل های مشکوک و آلوده هستند. مشکل موجود در برخی از این نرم افزارها انتقال فایل های قرنطینه شده به پوشه ای دیگر در رایانه فرد قربانی و فعال کردن بدافزار را ممکن می کند.

در حالت عادی نمی توان فایل های قرنطینه شده توسط ضدویروس را به پوشه های دیگر ویندوز منتقل کرد، اما برای طراحی این حمله بدافزاری از قابلیت NTFS ویندوز برای اعطای دسترسی کاربری به پوشه های دیگر و انتقال فایل های مورد نظر استفاده می شود.

البته برای اجرای موفق این حمله هکر باید به طور فیزیکی به رایانه ای که می خواهد آن را آلوده کند، دسترسی داشته باشد و با توجه به آنکه انتقال بسیاری از بدافزارها امروزه از طریق اینترنت صورت می گیرد، بعید است که این روش سواستفاده بتواند فراگیر شود و مشکلات زیادی ایجاد کند.

به نظر می رسد این روش حمله بیشتر برای آلوده کردن رایانه های شرکت های تجاری مورد سوءاستفاده قرار بگیرد و برخی کارمندان از آن برای انتقام گیری بهره بگیرند.

تازه ترین ها
افزایش
1403/12/08 - 14:22- آفریقا

افزایش تهدیدات سایبری در نیجریه

نیجریه در رتبه‌بندی تهدیدات سایبری فناوری‌های نرم‌افزاری چک پوینت، از رتبه چهاردهم به یازدهم صعود کرد.

افشای
1403/12/08 - 13:28- اقیانوسیه

افشای اطلاعات حساس بیماران استرالیایی در وب تاریک

جزئیات حساس بیماران آی‌وی‌اف استرالیایی پس از نقض داده‌های «Genea» در وب تاریک منتشر شد.

مقامات
1403/12/08 - 12:57- امنیت اپلیکیشن

مقامات سوئدی به دنبال ایجاد در پشتی در پیام‌رسان‌های رمزگذاری‌شده

نهادهای امنیتی و مجری قانون در سوئد در حال فشار برای تصویب قانونی هستند که سیگنال و واتساپ را مجبور کند تا در پشتی فنی ایجاد کنند و امکان دسترسی به پیام‌های ارسال‌شده در این اپلیکیشن‌های رمزگذاری‌شده را برای مقامات فراهم سازند.