about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

هکرها با سوءاستفاده از یکی از قابلیت‌های نرم افزارهای ضدویروس تلاش می‌کنند از آن‌ها برای اجرای حملات بدافزاری بهره بگیرند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ به نقل از یاهونیوز، بسیاری از نرم افزارهای امنیتی و ضدویروس دارای قابلیتی موسوم به قرنطینه کردن فایل های مشکوک و آلوده هستند. مشکل موجود در برخی از این نرم افزارها انتقال فایل های قرنطینه شده به پوشه ای دیگر در رایانه فرد قربانی و فعال کردن بدافزار را ممکن می کند.

در حالت عادی نمی توان فایل های قرنطینه شده توسط ضدویروس را به پوشه های دیگر ویندوز منتقل کرد، اما برای طراحی این حمله بدافزاری از قابلیت NTFS ویندوز برای اعطای دسترسی کاربری به پوشه های دیگر و انتقال فایل های مورد نظر استفاده می شود.

البته برای اجرای موفق این حمله هکر باید به طور فیزیکی به رایانه ای که می خواهد آن را آلوده کند، دسترسی داشته باشد و با توجه به آنکه انتقال بسیاری از بدافزارها امروزه از طریق اینترنت صورت می گیرد، بعید است که این روش سواستفاده بتواند فراگیر شود و مشکلات زیادی ایجاد کند.

به نظر می رسد این روش حمله بیشتر برای آلوده کردن رایانه های شرکت های تجاری مورد سوءاستفاده قرار بگیرد و برخی کارمندان از آن برای انتقام گیری بهره بگیرند.

تازه ترین ها
مرز
1405/05/31 - 07:46- امنیت سیستم عامل

مرز باریک میان جاسوسی و باج‌افزار بانکی در اندروید

محققان امنیتی معتقدند که بدافزار جدید اندروید مرز بین تروجان بانکی و جاسوس‌افزار را محو می‌کند.

حمله
1405/05/31 - 07:29- جرم سایبری

حمله سایبری به بزرگ‌ترین مرکز بهداشت کودکان کانادا

بیمارستان کودکان بیمار کانادا دوباره مورد حمله مجرمان سایبری قرار گرفت و اطلاعات کارمندان به سرقت رفت.

تأیید
1405/05/31 - 07:22- جنگ سایبری

تأیید حمله سایبری اوکراین علیه شرکت روسی Microolap

شرکت نظارت بر شبکه روسی میکرواُلَپ، حمله سایبری هکرهای طرفدار اوکراین علیه برخی سیستم‌هایش را تأیید کرد.