about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ بررسی محققان امنیتی نشان می‌دهد آسیب‌پذیری جدید ویندوز که توسط گوگل افشاشده توسط همان گروهی که شبکه‌های رایانه‌ای حزب دموکرات آمریکا را هک کرده‌اند، مورد سوءاستفاده قرارگرفته است.
این آسیب‌پذیری 10 روز پس از شناسایی توسط گوگل، توسط این شرکت افشا شد و مایکروسافت که هنوز فرصت برطرف کردن آن را پیدا نکرده به کاربران توصیه کرده با به‌روز کردن برنامه فلش جلوی نفوذ هکرها را به محیط این سیستم‌عامل بگیرند؛ زیرا آسیب‌پذیری مذکور از طریق نسخه‌های قدیمی برنامه فلاش به رایانه‌های کاربران نفوذ می‌کند.
به‌احتمال‌زیاد، این آسیب‌پذیری که بسیاری از نسخه‌های سیستم‌عامل ویندوز را شامل می‌شود عامل موفقیت هکرهای موسوم به APT28 در جهت نفوذ به کمیته ملی دموکراتیک وابسته به حزب دموکرات آمریکا بوده است. این هکرها حساب ایمیل جان پادستا رئیس ستاد انتخاباتی هیلاری کلینتون و کالین پاول وزیر خارجه اسبق آمریکا را هم هک کرده‌اند.
علاوه بر نسخه‌های مختلف ویندوز و ازجمله ویندوز 10، مشکل یادشده در مرورگر اینترنتی Edge هم وجود دارد. مایکروسافت می‌گوید استفاده از نسخه به‌روز شده Windows Defender هم می‌تواند تا حد زیادی جلوی نفوذ هکرها به محیط ویندوز را بگیرد.
آسیب‌پذیری یادشده به هکرها امکان می‌دهد کدهای مخرب خود را از راه دور بر روی رایانه‌های افراد قربانی اجرا کنند. مایکروسافت می‌گوید برای برطرف کردن این مشکل با مهندسان شرکت ادوبی و گوگل در حال همکاری است.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.