about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

برخی خبرگزاری‌ها مدعی شدند هکرها با بهره‌گیری از آسیب‌پذیری‌های آنتی‌ویروس Trend Micro اقدام به حمله سایبری علیه شرکت‌های بزرگ کرده‌اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ خبرگزاری زد‌دی‌نت (ZDNet) مدعی شده است مهاجمان در حمله اخیر به شرکت میتسوبیشی الکتریک (Mitsubishi Electric)، یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های تجهیزات الکترونیک ژاپن، از آسیب‌پذیری‌های روز صفرم (CVE-2019-18187) آنتی‌ویروس ترند میکرو (Trend Micro) بهره گرفته‌اند.

حمله مذکور در حالی اتفاق می‌افتد که شرکت‌ ترند‌میکرو آسیب‌پذیری یادشده را از پیش برطرف کرده و به کاربران هشدار داده است. 

حمله سایبری به شرکت میتسوبیشی الکتریک در 28 ژانویه 2019 رخ‌داده و پس از انتشارات روزنامه‌های محلی آساهی شیمبون (Asahi Shimbun) و نیکی (Nikkei) و شناسایی فایل‌های مشکوک در سرورهای این شرکت افشاشده است. 

این روزنامه‌ها، عامل حمله سایبری را گروه جاسوسی سایبری چینی Tick معرفی کرده‌اند که به Bronze Butler و Redbaldknight نیز شناخته می‌شوند.

 طی این حمله مهاجمان حساب کاربری یکی از کارمندان این شرکت را در چین هک کرده و حملات خود را به ژاپن کشیده و به سیستم‌های داخلی و شبکه‌های 14 بخش میتسوبیشی من‌جمله بخش فروش و دفتر اصلی اداری دسترسی پیداکرده‌اند. درنتیجه این نفوذ ده‌ها کامپیوتر و سرور در ژاپن و خارج از آن هک شده و 200 مگابایت فایل اسناد اداری و اطلاعات محرمانه شبکه داخلی شرکت به سرقت رفته است. 

شرکت میتسوبیشی در بیانیه رسمی خود ضمن تأیید این حلمه سایبری و سرقت اطلاعات، تأکید کرده است که اطلاعات شرکای تجاری شرکت و قراردادها لو نرفته است. در این بیانیه همچنین گفته‌شده است مهاجمان در عملیات خود ردپای کمی از خود به به‌جای گذاشته‌اند و این امر تحقیقات را کند کرده است. 

در حال حاضر این شرکت در خصوص ادعای سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های آنتی‌ویروس ترند میکرو توضیحی ارائه نداده است. 

 

منبع:

تازه ترین ها
تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.

بدافزار
1403/12/07 - 18:09- جرم سایبری

بدافزار بات‌نت به دنبال نفوذ در محیط‌های مایکروسافت 365

محققان امنیت سایبری هشدار داده‌اند که یک کمپین گسترده مبتنی بر بات‌نت، تهدیدی جدی برای محیط‌های مایکروسافت 365 محسوب می‌شود، به‌ویژه آن‌هایی که همچنان از فرآیند احراز هویتی که مایکروسافت در سال‌های اخیر در حال حذف آن بوده است، استفاده می‌کنند.