about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بر اساس گزارش نشریه محلی Securities Daily، پکن، شانگهای و گوانگ‌ژو (بیشانگوانگ BeiShangGuang) به متمرکزترین شهرهای چین برای وضع قوانین و سیاست‌های مرتبط با بلاک چین تبدیل شده‌اند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ روزنامه چینی که اخبار مربوط به اوراق بهادار را منتشر می‌سازد، سیاست‌های مربوط به بلاک چین که در سال‌های اخیر در سراسر این کشور وضع شده‌اند را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و به این جمع‌بندی رسیده است که در داخل کشور، جمعاً ۳۲ سیاست کلی مرتبط با بلاک چین وجود دارد. در همین حال، ۱۱ پروژه در سه حوزه کشور متمرکز شده‌اند: پکن، شانگهای و گوانگ‌ژو.

این نشریه توضیح داده است:

فناوری بلاک چین با هدف خدمت به اقتصاد واقعی، تمرکز بر ایجاد تعادل بین نوآوری، قانون‌گذاری و امنیت و همچنین شفاف‌سازی نتیجه نهایی ثبات مالی و امنیت اطلاعات به‌وجود آمده است.

رئیس‌جمهور چین

چین تاکنون سیاست‌های جداگانه‌ای را در مورد بلاک چین، ارزهای دیجیتال و پذیرش فناوری بلاک چین بکار گرفته است. برای مثال «شی جین پینگ» رئیس‌جمهور چین، به‌صورت عمومی اعلام کرد:

بلاک چین یکی از اولویت‌های فناوری در قرن ۲۱ است، اما در عین حال ممنوعیت‌هایی برای ارزهای دیجیتال در این کشور تعیین شده.

وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین (MIIT) ماه گذشته سندی را منتشر کرد که خواستار تسریع در توسعه استانداردهای کاربردهای سیستمی بلاک چین در صنایع مختلف بومی شد. همچنین در ماهی که سپری شد، انجمن بلاک چین جدیدی که متشکل از ۵۴ شرکت مختلف است، در شهر گوانگ‌ژو تأسیس شد که هدف آن ترویج و توسعه فناوری بلاک چین در این کشور است.

در عین حال، دولت چین ظاهراً موارد معینی که مربوط به ارزهای دیجیتال می‌باشند را محدود کرده است. وقتی‌که کتاب آندریاس آنتونوپولوس بنام «تسلط بر بیت کوین» در کانال تلویزیون دولتی چین به نمایش درآمد، عنوان آن به «بلاک چین؛ راهی برای دیجیتالی کردن دارایی‌ها» تغییر یافته بود و هیچ اشاره‌ای به بیت کوین (BTC) نشده بود.

بانک خلق چین (PBoC) که بانک مرکزی این کشور است، پیش از این هشدارهای متعددی در رابطه با ارزهای دیجیتال را صادر کرده و آن‌ها را حبابی در زمینه اقتصاد و سرمایه‌گذاری خطاب کرده است. در اوایل هفته جاری، دفتر امور مالی شهرداری پکن به عموم مردم یادآور شد که عرضه توکن اوراق بهادار (STO) در حوزه قضایی، فعالیتی غیرقانونی محسوب می‌شود.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.