about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

شرکت فناوری محورNaver کره جنوبی، به دلیل دست بردن در الگوریتم های موتور جستجوی خود، توسط کمیسیون تجارت عادلانه این کشور جریمه شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت فناوری محور کره ای ناور، به دلیل دست بردن در الگوریتم جستجویش و تغییر آن به نفع خود 26.7 میلیارد وون (23میلیون دلار)توسط کمیسیون تجارت منصفانه کره جنوبی جریمه شد. این تغییرات ایجاد شده توانست رقبای این شرکت را تضعیف و  این شرکت را قدرتمند تر کند.
کمیسیون تجارت منصفانه ادعا کرد که این غول جستجو بین سال های 2012 تا 2015، 6 مرتبه الگوریتم خود را دست کاری کرده است تا سرویس های این شرکت مانند اسمارت استور و ناور تی وی بر دیگر رقبا ارجحیت داشته باشند و قبل از همه آن ها در نتیجه جستجو نمایش داده شوند.
تغییرات مذکور، این امکان را به ناور داد تا بین سال های 2015 تا 2018 ،سهام خود در بازار های خرید آنلاین را افزایش دهد .


ناور در این سه سال، شاهد افزایش 16درصدی سهام خود در بازار بود به طوری که سهام آن از 5% به 21% رسید. این در حالی بود که 4 رقیب بزرگ ناور شاهد سقوط سهام های خود در بازار بودند.


این اقدامات ناور تبعیض آمیز و نا عادلانه بود و این برخلاف اصول کمیسیون تجارت منصفانه بود. این کمیسیون به ناور هشدار داد تا الگوریتم های خود را اصلاح کند.


این جریمه، سنگین ترین جریمه ای بود که تا حالا برای سرویس های اینترنت کره جنوبی وضع شده است.


ناور طی یک بیانیه اعلام کرد که در تلاش است تا تغییری در تصمیم این کمیسیون ایجاد کند چون عواقب این تصمیم می تواند نا امید کننده باشد و فعالیت های تجاری این شرکت را مختل کند.
ناور ادعا کرد که تغییر الگوریتم ها هیچ ارتباطی با تضعیف رقبا ندارد و در جهت تامین نیاز های مشتریان، و نشان دادن بهترین به آن ها طراحی شده بود .
ناور مدعی شد بین سال های 2010 تا 2017 ، 50 بار الگوریتم جستجوی خود را تغییر داده است. 
این شرکت ، ماه جولای به دنبال معرفی قانون های جدید امنیت ملی چین، داده های پشتیبانی خود در سنگاپور را به هنگ کنگ منتقل کرد.
 

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.