سنگاپور روند جذب نیروی کار حوزه امنیت سایبری را اصلاح خواهد کرد
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ تو چی هان (Teo Chee Hean)، وزیر هماهنگکننده امور امنیت ملی سنگاپور، دومین دوره اجلاس بینالمللی سایبرویک سنگاپور (2nd Singapore International Cyber Week) را روز 19 سپتامبر، آغاز کرد.\
وی در طول این اجلاس، با اشاره به سیر پیشرفت سنگاپور در بهرهگیری از امنیت سایبری، به عنوان ضامن توفیق آینده مبادلات اقتصادی، بهکارگیری سازمان امنیت سایبری سنگاپور، در تأمین ایمنی 11 زیرساخت حیاتی این کشور را نمونهای موفق از گامهای مؤثر دولت سنگاپور، در تحقق این مهم دانست.
هان در ادامه افزود که سنگاپور، در حال حاضر، سرمایهگذاری در 3 بخش اصلی را در دستور کار خود داده است که آموزش مردم، افزایش توانمندیها و ایجاد شبکههای جهانی قدرتمند را شامل میشود.
آموزش مردم
در همین راستا، سازمان امنیت سایبری سنگاپور، به منظور فراهم ساختن نیروی انسانی ماهر سایبری، برای تأمین امنیت شبکههای بخش عمومی، یک برنامه تخصصی امنیتی را در اختیار عموم قرار داده است.
بر اساس اخبار منتشر شده در روزهای اخیر، سازمان امنیت سایبری تأسیس یک آکادمی تخصصی امنیت سایبری را نیز، در دستور کار دارد. متصدیان ساخت و بهرهبرداری از این مرکز آموزشی، هدف اصلی آن را تربیت متخصصان امنیت سایبری حرفهای برای حفاظت از زیرساختهای دولتی و بخش خصوصی سنگاپور اعلام کردهاند.
این آکادمی، در ابتدا، انواع آموزشهای پیشرفتهای را برای مدافعان سایبری زیرساختهای دیجیتال دولت سنگاپور، فراهم خواهد کرد. این مجموعه، بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته، با موسسه امنیتی فایرآی نیز، به عنوان نخستین شریک آموزشی، همکاری تنگاتنگی خواهد داشت.
افزایش توانمندیها
دولت به منظور ارتقای سطح قانونگذاری امنیت سایبری کشور، در حال بازنگری و تدوین راهبرد امنیت سایبری جدید خود است. این رویکرد جدید، همکاریهای گستردهتری را میان شرکای تجاری و دیگر ذینفعان تأمین امنیت حداکثری در زیرساختهای سنگاپور، مدنظر دارد.
به عنوان مثال، سازمان امنیت سایبری این کشور، اخیراً با همکاری جامعه متخصصان کنترل صنعتی، موفق به تدوین راهنمای تأمین امنیت سایبری بخشهای انرژی، آب و نیرو این کشور، شده است.
شبکههای جهانی
دولت سنگاپور، به منظور تقویت توان دفاعی خود در سطح عملیاتی، پیوند گروه واکنش سریع حوادث رایانهای این کشور را با دیگر نهادهای مشابه فعال در سایر کشورها، محکم خواهد کرد.
از منظر سیاست جهانی، مقامات سنگاپور، در پی دستیابی به توافقهای بینالمللی سایبری با دیگر کشورهای منطقه، از جمله اعضای پیمان آسهآن نیز، هستند. این کشور، آمادگی کامل خود را برای مشارکت سایبری با دیگر کشورها، اعلام کرده و به هیئتمدیره کمیسیون جهانی ثبات فضای مجازی (GCSC)، پیوسته است.
دیوید کوه (David Koh)، مدیر اجرایی سازمان امنیت سایبری سنگاپور، طی مصاحبهای در مورد مسئله تقویت امنیت سایبری، گفت: «در سطح جهان، نیاز فزایندهای به حضور و فعالیت متخصصان امنیت سایبری، احساس میشود. از همین روی، دولت سنگاپور، باید با رشد اکوسیستم امنیت فضای مجازی خود، زمینه را برای بهرهبرداری قدرتمند این کشور از موج جهانی دیجیتالسازی فراهم سازد.»