سنگال، رتبه اول امنیت سایبری در بین کشورهای آفریقایی
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ شرکت تحقیقاتی امنیت سایبری «Indusface» مقالهای منتشر کرد که در آن سنگال به عنوان کشور آفریقایی پیشرو در امنیت سایبری مشخص شد و آن را برای شرکتهایی که مدلهای دورکاری را پیادهسازی میکنند، ایمنترین کشور محسوب میشود.
این تحقیق که معیارهایی مانند حملات «DDOS»، فیشینگ و سایتهای میزبان بدافزار و سیستمهای در معرض خطر را ارزیابی میکرد، از این معیارها برای اختصاص امتیاز شاخص امنیت سایبری به هر کشور استفاده کرد. سنگال با امتیاز تحسین برانگیز 78.09 از 100 پیشتاز این گروه بود.
با توجه به تغییر به ترتیبات دورکاری و ترکیبی، کسب و کارها مجبور شدهاند توجه بیشتری به امنیت سایبری داشته باشند. چالش حفظ حریم خصوصی دادهها و امنیت شبکه خارج از تنظیمات اداری سنتی حیاتی شده است. تحقیقات Indusface نشان میدهد که ۶۸ درصد از شرکتهای جهانی با رشد بالا از مدلهای کاری ترکیبی استقبال کردهاند که مزایایی مانند کاهش هزینه، افزایش انعطافپذیری و دسترسی به بازار استعدادهای گستردهتر را به همراه دارد.
در این مطالعه نیجریه به عنوان دومین کشور آفریقایی از نظر امنیت سایبری با امتیاز ۷۴.۶۸ انتخاب شد. نیجریه به ازای هر 100 هزار کاربر اینترنت در میان کشورهای آفریقایی ارزیابی شده، کمترین سیستم در معرض خطر را ثبت کرده است. این معیار بر تلاشهای موفقیتآمیز نیجریه برای مقابله با باتنت «Gamarue»، یک تهدید مهم برای دادهها و دستگاههای شرکتی تأکید میکند.
در مقیاس جهانی، این مطالعه هندوراس، کره جنوبی و ژاپن را به عنوان 3 کشور برتر امنیت سایبری برای دورکاری شناسایی کرد. هندوراس با امتیاز امنیت سایبری 89.55 در رتبه اول قرار گرفت، که عمدتاً به دلیل تعداد محدود حملات DDOS و سایتهای فیشینگ بود.
کره جنوبی با امتیاز 88.85 و تنها 13 سیستم در معرض خطر به ازای هر 100 هزار کاربر اینترنت، در رتبه بعدی قرار داشت. ژاپن با کسب امتیاز 87.49 در جایگاه سوم قرار گرفت و کمترین تعداد حملات DDOS را در بین 5 کشور برتر امنیت سایبری به دست آورد.
وِنکی سوندار (Venky Sundar)، بنیانگذار و رئیس Indusface، بر ضرورت پرداختن به خطرات امنیتی مرتبط با دورکاری در دنیای کسب و کار در حال تغییر ما تأکید کرد. او 6 نکته ضروری را برای مشاغل کوچک ارائه کرد تا امنیت سایبری خود را در محیطهای دورکار افزایش دهند. این موارد از انتخاب کشورهایی که کمترین هدف را بهوسیله مجرمان سایبری دارند تا درک مقررات امنیت دادهها مانند قانون کلی حفاظت از دادهها (GDPR)، ارزیابی قابلیتهای اجرای قانون، بررسی کمکهای دولتی امنیت سایبری و سنجش آگاهی از امنیت سایبری در نسلهای مختلف را شامل میشود.
تحقیقات Indusface با هدف تجهیز مشاغل به دانش برای تصمیمگیری صحیح در مورد امنیت کار از راه دور است. شرکتها میتوانند با درک محیط تهدید سایبری و اجرای اقدامات امنیتی مؤثر، خطرات را کاهش دهند و از دادهها و داراییهای حیاتی خود در برابر حملات احتمالی سایبری محافظت کنند.