about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گفته کارشناسان، سنگال در بین کشورهای آفریقایی در حوزه امنیت سایبری رتبه اول را دارد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت تحقیقاتی امنیت سایبری «Indusface» مقاله‌ای منتشر کرد که در آن سنگال به عنوان کشور آفریقایی پیشرو در امنیت سایبری مشخص شد و آن را برای شرکت‌هایی که مدل‌های دورکاری را پیاده‌سازی می‌کنند، ایمن‌ترین کشور محسوب می‌شود.

این تحقیق که معیارهایی مانند حملات «DDOS»، فیشینگ و سایت‌های میزبان بدافزار و سیستم‌های در معرض خطر را ارزیابی می‌کرد، از این معیارها برای اختصاص امتیاز شاخص امنیت سایبری به هر کشور استفاده کرد. سنگال با امتیاز تحسین برانگیز 78.09 از 100 پیشتاز این گروه بود.

با توجه به تغییر به ترتیبات دورکاری و ترکیبی، کسب و کارها مجبور شده‌اند توجه بیشتری به امنیت سایبری داشته باشند. چالش حفظ حریم خصوصی داده‌ها و امنیت شبکه خارج از تنظیمات اداری سنتی حیاتی شده است. تحقیقات Indusface نشان می‌دهد که ۶۸ درصد از شرکت‌های جهانی با رشد بالا از مدل‌های کاری ترکیبی استقبال کرده‌اند که مزایایی مانند کاهش هزینه، افزایش انعطاف‌پذیری و دسترسی به بازار استعدادهای گسترده‌تر را به همراه دارد.

در این مطالعه نیجریه به عنوان دومین کشور آفریقایی از نظر امنیت سایبری با امتیاز ۷۴.۶۸ انتخاب شد. نیجریه به ازای هر 100 هزار کاربر اینترنت در میان کشورهای آفریقایی ارزیابی شده، کمترین سیستم در معرض خطر را ثبت کرده است. این معیار بر تلاش‌های موفقیت‌آمیز نیجریه برای مقابله با بات‌نت «Gamarue»، یک تهدید مهم برای داده‌ها و دستگاه‌های شرکتی تأکید می‌کند.

در مقیاس جهانی، این مطالعه هندوراس، کره جنوبی و ژاپن را به عنوان 3 کشور برتر امنیت سایبری برای دورکاری شناسایی کرد. هندوراس با امتیاز امنیت سایبری 89.55 در رتبه اول قرار گرفت، که عمدتاً به دلیل تعداد محدود حملات DDOS و سایت‌های فیشینگ بود.

کره جنوبی با امتیاز 88.85 و تنها 13 سیستم در معرض خطر به ازای هر 100 هزار کاربر اینترنت، در رتبه بعدی قرار داشت. ژاپن با کسب امتیاز 87.49 در جایگاه سوم قرار گرفت و کمترین تعداد حملات DDOS را در بین 5 کشور برتر امنیت سایبری به دست آورد.

وِنکی سوندار (Venky Sundar)، بنیانگذار و رئیس Indusface، بر ضرورت پرداختن به خطرات امنیتی مرتبط با دورکاری در دنیای کسب و کار در حال تغییر ما تأکید کرد. او 6 نکته ضروری را برای مشاغل کوچک ارائه کرد تا امنیت سایبری خود را در محیط‌های دورکار افزایش دهند. این موارد از انتخاب کشورهایی که کمترین هدف را به‌وسیله مجرمان سایبری دارند تا درک مقررات امنیت داده‌ها مانند قانون کلی حفاظت از داده‌ها (GDPR)، ارزیابی قابلیت‌های اجرای قانون، بررسی کمک‌های دولتی امنیت سایبری و سنجش آگاهی از امنیت سایبری در نسل‌های مختلف را شامل می‌شود.

تحقیقات Indusface با هدف تجهیز مشاغل به دانش برای تصمیم‌گیری صحیح در مورد امنیت کار از راه دور است. شرکت‌ها می‌توانند با درک محیط تهدید سایبری و اجرای اقدامات امنیتی مؤثر، خطرات را کاهش دهند و از داده‌ها و دارایی‌های حیاتی خود در برابر حملات احتمالی سایبری محافظت کنند.

منبع:

تازه ترین ها
تمرکز
1403/12/07 - 08:14- اقیانوسیه

تمرکز سازمان بنادر استرالیا بر مقابله با تهدیدات سایبری

سازمان بنادر استرالیا خواستار اقدام جدی برای مقابله با تهدیدات سایبری و حفاظت از زنجیره تأمین استرالیا شد.

بازیابی
1403/12/07 - 08:11- آفریقا

بازیابی وب‌سایت هوانوردی آفریقای جنوبی 4 هفته پس از حمله سایبری

سازمان هواشناسی آفریقای جنوبی وب‌سایت هوانوردی را 4 هفته پس از حمله سایبری بازیابی کرد.

معرفی
1403/12/07 - 08:07- سایرفناوری ها

معرفی امضاهای دیجیتال کوانتومی Google Cloud

«Google Cloud» امضاهای دیجیتال ایمن کوانتومی را در سرویس مدیریت کلید معرفی کرد.