about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

سناتورهای آمریکایی درباره قرارداد همکاری شرکت چینی بایت دنس(شرکت مادر تیک‌تاک) و اورکل تردیدهایی دارند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان  به نقل از رویترز، نمایندگان مجلس آمریکا از هر دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات درباره قرارداد میان اورکل و بایت دنس(شرکت مادر تیک‌تاک) اظهار تردید کرده‌اند. طبق این قرارداد بایت دنس سرویس‌های تیک‌تاک در آمریکا را نمی‌فروشد و در عوض اورکل را به‌عنوان شریک فناوری خود انتخاب کرده است.
به گفته اورکل، همکاری دو شرکت بخشی از پیشنهادی است که بایت دنس به وزارت دارایی آمریکا ارائه کرده است. طبق این پیشنهاد شرکت آمریکایی به‌عنوان یک تهیه‌کننده معتبر فناوری برای بایت دنس فعالیت می‌کند. بااین‌وجود جزئیات دقیق این معامله هنوز مشخص نیست.
جاش هاولی یکی از سناتورهای جمهوری‌خواه آمریکا در نامه‌ای به استیون منوچین وزیر خزانه‌داری آمریکا و رئیس پنل امنیت ملی خواستار رد پیشنهاد بایت دنس شد. 
ریچارد بلومنتال سناتور دموکرات آمریکایی نیز خواهان ضمانت‌هایی برای اجرای پیشنهاد شرکت چینی شد. البته کاخ سفید هنوز اعلام نکرد این پیشنهاد را تائید می‌کند اما جارد کوشنر مشاور کاخ سفید اعلام کرد دولت مشغول بررسی آن است.
این درحالی است که دونالدترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به‌طور واضح نشان داده که خواهان فروش سرویس‌های تیک‌تاک در این کشور به یک شرکت آمریکایی است. او با اشاره به نگرانی‌ها درباره انتقال اطلاعات کاربران آمریکایی به دولت چین، سوالاتی را درباره تائید این معامله ایجاد کرده است.
دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا ماه گذشته دستور اجرایی برای ممنوعیت اپ تیک‌تاک در در این کشور صادر کرد. طبق این دستور بایت دنس باید تا ۱۵ سپتامبر سرویس‌های تیک‌تاک در این کشور را می‌فروخت یا ممنوع می‌شد.
 

منبع:

تازه ترین ها
جریمه
1405/05/31 - 13:41- اروپا

جریمه شرکت اوبِر به دلیل تعلیق خودکار رانندگان

رگولاتور هلندی، شرکت اوبِر را به دلیل تعلیق خودکار رانندگان ۹۶۶ میلیون دلار جریمه کرد.

توافق
1405/05/31 - 12:48- آمریکا

توافق ۴۰۰ میلیون‌دلاری تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده

تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده بر سر حفظ حریم خصوصی کودکان به توافقی بالغ بر ۴۰۰ میلیون دلار رسید.

برنامه
1405/05/31 - 12:21- هوش مصنوعي

برنامه دانشگاهی ژاپن در زمینه هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده

ژاپن در حال تدارک یک برنامه پشتیبانی پنج‌ساله است که دانشکده‌ها را ملزم به معرفی دوره‌های هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده می‌کند.