about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

سلاح مخفی نیروهای دفاعی اسرائیل علیه ایران

اسرائیل، از یک سلاح مخفی علیه ایران و حزب‌الله رونمایی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ با ادامه اختلافات میان اسرائیل و حزب‌الله و ایران، ارتش رژیم صهیونیستی از یک سلاح مخفی به نام «گروه زبان‌آموزی در واحد آموزش سایبری و اطلاعات نظامی (MICIU)» - یک مدرسه زبان که در آن سربازان صهیونیست در کمتر از 2 ماه به زبان فارسی و عربی مسلط می‌شوند – رونمایی کرد.

در ساختمانی در مرکز اراضی اشغالی، بزرگ‌ترین مدرسه اطلاعاتی در کل خاورمیانه قرار دارد. سالانه هزاران سرباز و افسر برای آموزش پست‌های بخش اطلاعات نیروهای دفاعی اسرائیل وارد این ساختمان می‌شوند.

«V.»، رئیس این واحد زبان‌آموزی در گفتگو با اورشلیم پست گفت:

این واحد مانند مدارس معمولی نیست که در آنها دانشجویان تنها یک زبان می‌آموزند. در اینجا زبان ابزاری برای درک اطلاعات جمع‌آوری شده است.

این مدرسه با قدمت 50 ساله از رویکردهای نوآورانه و محیط‌های آموزشی، برای کمک به سربازان در درک زبان و فرهنگ دشمنان استفاده می‌کند. نام افسر اسرائیلی مذکور به دلیل مسائل امنیتی فاش نشده است.

«R.»، یکی از مربیان این مدرسه با تجربه 47 ساله، آموزش و صحبت به زبان عربی را تدریس می‌کند. دختر او نیز نوشتن عربی را آموزش می‌دهد.
این مربی اعلام کرد:

کار ما بسیار سخت و چالش‌برانگیز است، زیرا مسئولیت امنیت روی شانه‌های ما است. کار در این محیط، خدمت به اسرائیل از تمام جهات محسوب می‌شود.

علاوه بر سربازانی که در این واحد آموزش می‌بینند، مقامات اسرائیلی نیز در دیگر آژانس‌های امنیتی با فعالیت عملیاتی تعامل با فلسطین یا جهان عرب به‌صورن منظم وجود دارند. 

رئیس این واحد زبان‌آموزی توضیح داد:

در سال‌های اخیر زبان فارسی و اسلام بنیادگرایانه با دهه‌ها تمرکز بر گویش‌های مختلف عربی و عبری به یك بخش اصلی‌تر مدرسه تبدیل شده‌اند. دوره‌های آموزش زبان عبری – نه تنها برای مهاجرانی که زبان مادری آنها عبری نیست – بلکه برای افراد اسرائیلی بدون تسلط روی خواندن و نوشتن این زبان – در مدرسه روند روبه‌رشدی دارد.

وی افزود:

این کار بسیار چالش‌برانگیز است؛ زیرا در مدارس اسرائیلی زبان فارسی تدریس نمی‌شود؛ این تنها مکانی در کشور محسوب می‌شود که در آن زبان فارسی با دقت آموزش داده می‌شود. به دلیل جهان پویا و متغیر اطلاعات، دانشجویان بدون توقف آموزش می‌بینند.

به گفته کارشناسان اسرائیلی، درحالیکه مدرسه زبان نیروهای دفاعی اسرائیل بزرگ‌ترین مدرسه به شمارمی‌رود، چندین مدرسه دیگر برای آموزش زبان عربی و یک مدرسه برای آموزش زبان فارسی وجود دارند که به دانشجویان فرصت انتخاب شدن برای مسیرهای زبانی واحد اطلاعاتی و ورود به واحد 8200 را می‌دهد.

دانشجویان برای گرفتن اعتبارنامه، به مدت 10 هفته روزانه از ساعت 8 صبح تا 11 شب آموزش می‎‌بینند. آنها باید برای دوره‌های پیشرفته 10 هفته دیگر بگذرانند. علیرغم تعداد روزافزون ابزار ترجمه زبان رایانه‌ای در دسترس، هیچ چیز بهتر از ذهن انسان نیست.

رئیس واحد زبان‌آموزی نیروهای دفاعی اسرائیل اظهار داشت:

شما هنوز به افرادی نیاز دارید که فقط زبان را نمی‌دانند؛ بلکه می‌توانند بین خطوط بخوانند و اطلاعات دقیق موردنیاز ارتش را ارائه دهند. زمان بسیار مهم است؛ دانشجویان تنها 2 سال خدمت می‌کنند و من قصد دارم آنها را به افرادی بسیار مؤثر در شغلشان تبدیل کنم.
 

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.