about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

سلاح‌های مهلک و مخرب سایبری پنتاگون

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ بر اساس برخی گزارش‌ها، با توجه به قراردادهای نظامی آمریکا و اظهارات مقامات رسمی سابق پنتاگون، این وزارتخانه قصد دارد سلاح‌های سایبری مهلکی را ایجاد کند. فرماندهی سایبری آمریکا مبلغ 450 میلیون دلار برای اجرای این برنامه هزینه می‌کند. قرارداد ساخت این سلاح‌ها با شرکت‌های نورثروپ گرومن و لاکهید مارتین بسته شده است.
این سلاح‌ها به سربازان آمریکا اجازه می‌دهد تا از کدهای «بمب‌های منطقی» (Logic bombs)، استفاده کنند؛ یعنی از کدهای مخربی که زیرساخت‌های حیاتی دشمن را تخریب می‌کند و احتمالاً خسارات جانی نیز خواهد داشت. این سلاح‌ها توانایی لازم برای متوقف کردن فعالیت هکرهای خارجی، جلوگیری از حمله به سامانه‌های داخلی، کمک به سربازان آمریکا در خارج از کشور و دفاع از شبکه‌های بخش نظامی را دارد.
یکی از فرماندگان بازنشسته‌ی نیروی دریایی آمریکا به نام بیل لیگر (Bill Leigher)، گفت: «این سلاح‌ها، امکان حمله‌ی سایبری برای خاموش کردن نیروگاه‌های برق یا حمله به صنعت تعمیر و نگهداری هواپیما را می‌دهد. من به این سلاح‌ها اطمینان دارم. شما [با استفاده از آن‌ها] توانایی دشمن برای تعمیر هواپیماهایش را کاهش می‌دهید. می‌دانم که از این سلاح‌ها چگونه استفاده می‌شود و آن‌ها بهترین گزینه برای مدیریت هستند.» راه‌اندازی بخش راه‌حل‌های سایبری ریتیون از جمله اقدامات لیگر است.

 

 

تازه ترین ها
برگزاری
1405/07/07 - 18:48- آسیا

برگزاری رویداد مقابله با جرایم سایبری در قزاقستان

رویداد «KazHackStan» بیش از ۱۰۰ متخصص را برای بحث و تبادل نظر پیرامون جرایم سایبری و تهدیدات نوظهور گرد هم ‌می‌آورد.

خسارت
1405/07/07 - 18:38- اقیانوسیه

خسارت حملات سایبری به شرکت‌های استرالیایی تا سال ۲۰۳۰

شرکت‌های استرالیایی تا سال ۲۰۳۰ با زیان‌های سایبری سالانه ۳۷ میلیارد دلاری مواجه خواهند شد.

تأکید
1405/07/07 - 17:47- آسیا

تأکید شرکت‌های کوچک و متوسط عربستانی به امنیت سایبری و هوش مصنوعی

شرکت مسترکارت اعلام کرد که اولویت‌ شرکت‌های کوچک و متوسط عربستان، رشد، هوش مصنوعی و امنیت سایبری است.