about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

سفر مقامات آمریکایی به تایوان

مقامات آمریکایی جهت وضع مقررات جدید درباره محدودیت های تراشه به تایوان سفر خواهند کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان،وزیر اقتصاد تایوان اعلام کرد که مقامات آمریکایی قصد دارند به تایوان سفر کنند تا جزئیات محدودیت های جدید صادرات پیشرفته تراشه را که هدف اصلی آن ها چین است، وضع نمایند.

دولت بایدن در ماه اکتبر اعلام کرد که قصد دارد ارسال تراشه های پیشرفته تر هوش مصنوعی طراحی شده توسط انویدیا و دیگر شرکت ها به چین را متوقف کند.

هدف محدود کردن دسترسی چین به نیمه رساناهای پیشرفته ای است که میتواند باعث پیشرفت در هوش مصنوعی و کامپیوترهای پیچیده ای شود که برای کاربردهای نظامی چینی حیاتی هستند.

وانگ، وزیر اقتصاد تایوان گفت:

 باتوجه به تمرکز ساخت تراشه در تایوان، شنیدن جزئیات کنترل های جدید از سوی مقامات آمریکایی برای شرکت های تایوانی سودمند خواهد بود.

مقامات آمریکایی که نامی از آنها برده نشده است، ماه آینده میلادی به تایوان سفر خواهند کرد و در مراکز تراشه سازی هسینچو و تاینان، جلساتی را برگزار خواهند کرد.

 

منبع:

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.