about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

ظاهراً انویدیا در حجمی انبوه از TSMC خواسته است پردازنده‌های گرافیکی ۷ نانومتری نسل بعد یعنی خانواده‌ی امپر را تولید کند. این پردازنده‌ها احتمالاً همین هفته معرفی می‌شوند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، انویدیا طبق اعلام پیشین قصد دارد طی هفته‌ی جاری و به‌طور دقیق‌تر روز ۱۴ مه ۲۰۲۰ (۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹) مراسمی ویژه تحت عنوان GTC 2020 برگزار کند. تیم سبز احتمالاً در جریان برگزاری مراسم موردبحث به‌صورت رسمی از معماری نسل بعد پردازنده‌های گرافیکی خود بانام امپر (Ampere) پرده‌برداری خواهد کرد؛ معماری جدیدی که گفته می‌شود با اتکا بر لیتوگرافی ۷ نانومتری طراحی‌شده است. ظاهراً انویدیا به‌تازگی سفارشی عظیم در شرکت صنایع نیمه‌رسانای تایوان (TSMC) ثبت کرده است تا این شرکت به تولید پردازنده‌های گرافیکی ۷ نانومتری بپردازد.

انویدیا در حال حاضر تنها به معماری امپر فکر نمی‌کند و برنامه‌های بیشتری نیز در سر دارد. آن‌طور که از گوشه و کنار شنیده‌ایم این شرکت از همین حالا کار روی پردازنده‌های نسل بعد از امپر که فعلاً از آن‌ها با کد نام هاپر (Hopper) یاد می‌شود را نیز آغاز کرده است. پردازنده‌های مبتنی بر معماری هاپر از لیتوگرافی ۵ نانومتری استفاده خواهند کرد. گفته می‌شود انویدیا برای کم کردن حجم کاری TSMC بخشی از وظیفه‌ی کار روی پردازنده‌های امپر را به سامسونگ داده است.

بر اساس گزارش‌های جدیدی که دو خبرگزاری چاینا تایمز و دیجی‌تایمز منتشر کرده‌اند، انویدیا مدت‌ها است به‌عنوان یکی از مشتریان اصلی لیتوگرافی ۷ نانومتری TSMC شناخته می‌شود. این گزارش‌ها به‌نوعی تأیید می‌کنند که پردازنده‌های گرافیکی مورد انتظار خانواده‌ی امپر قرار است مبتنی بر این لیتوگرافی باشند. در بین این خانواده، پردازنده‌هایی نظیر RTX 3080 هم به چشم می‌خورند که مخصوص کاربران عادی هستند؛ این یعنی به لطف خانواد‌ه‌ی امپر استفاده از کارت‌های گرافیک ۷ نانومتری در رایانه‌ی کاربران معمولی نیز فراهم می‌شود. با درنظرگرفتن این حقیقت که رقیب اصلی انویدیا یعنی AMD از اوت گذشته و با معرفی پردازنده‌های سری اپیک روم (EPYC Rome) به استفاده از لیتوگرافی ۷ نانومتری روی آورده است، انتشار گزارش‌های جدید منتسب‌به انویدیا با منطق جور درمی‌آیند.

به دنبال عرضه‌ی کارت‌های گرافیک سری امپر، انویدیا سراغ معماری نسل بعد خود یعنی هاپر خواهد رفت که تاکنون برخی شایعات در مورد آن شنیده‌ایم. انتظار داریم انویدیا تا آن زمان بتواند به فناوری‌های لازم برای استفاده از لیتوگرافی ۵ نانومتری در پردازنده‌های گرافیکی سری هاپر دست پیدا کند. بااین‌حال گزارش‌های جدید می‌گویند که تولید تراشه‌های ۵ نانومتری موردبحث قرار نیست صرفاً توسط شرکت صنایع نیمه‌رسانای تایوان انجام شود.

دیجی‌تایمز در گزارشی جدید مدعی شده است که انویدیا به‌منظور کاهش حجم کاری TSMC و آزاد گذاشتن بخشی از ظرفیت این شرکت به‌منظور تولید تراشه‌های ۵ نانومتری در سال ۲۰۲۱، قصد دارد بخشی از وظیفه‌ی تولید پردازنده‌های خانواده‌ی امپر را به سامسونگ بدهد. آن‌طور که دیجی‌تایمز می‌نویسد سامسونگ قرار است پردازنده‌های پایین رده‌ی سری امپر را تولید کند که احتمالاً به‌منظور تولید آن‌ها از لیتوگرافی ۷ نانومتری EUV یا ۸ نانومتری استفاده خواهد شد.

ماه گذشته در شایعه‌ای تأیید نشده مطلع شدیم که انویدیا در حال ثبت سفارش در TSMC برای تولید نوعی محصول ۵ نانومتری مرموز است. در آن زمان گفته‌شده بود محصول موردبحث یکی از پردازنده‌های گرافیکی خانواده‌ی هاپر به شمار می‌آید. در نظر داشته باشید که سامسونگ سال گذشته در اطلاعیه‌‌ای اعلام کرد توانسته است توسعه‌ی لیتوگرافی ۵ نانومتری EUV اختصاصی خود را به اتمام برساند. این شرکت در گزارش مالی مربوط‌به سه‌ماهه‌ی نخست سال ۲۰۲۰ اعلام کرد که روند تولید پردازنده‌های مبتنی بر لیتوگرافی ۵ نانومتری EUV قرار است در سه‌ماهه‌ی دوم سال جاری میلادی به‌صورت رسمی آغاز شود. ظاهراً انویدیا از مدتی پیش مذاکرات با سامسونگ را آغاز کرده است تا بتواند بخشی از وظیفه‌ی تولید پردازنده‌های ۵ نانومتری سری هاپر را نیز به این شرکت واگذار کند.

جنسن هانگ، مدیرعامل انویدیا، قرار است ۲۵ اردیبهشت‌ماه امسال شخصاً مراسم GTC 2020 را برگزار کند. تجربه نشان داده است جنسن هانگ تنها زمانی به روی استیج می‌آید که انویدیا خبر بسیار مهمی برای رسانه‌‌ای کردن داشته باشد. بر همین اساس پیش‌بینی می‌شود تیم سبز درنهایت بخواهد طی همین هفته از کارت‌های گرافیک نسل بعد مبتنی بر معماری امپر پرده‌برداری کند. انتظار می‌رود آن دسته از کارت‌های گرافیک سری امپر که مخصوص کاربران معمولی هستند در سه‌ماهه‌ی سوم سال جاری میلادی روانه‌ی بازار شوند. گفته می‌شود AMD نیز قصد دارد رقیب این پردازنده‌ها را در سه‌ماهه‌ی سوم امسال عرضه کند. گفته می‌شود این کارت‌های گرافیک AMG بانام RTX 3000 معرفی و عرضه خواهند شد.

انویدیا در بیانیه‌ی مطبوعاتی که در آن تاریخ برگزاری GTC 2020 را مشخص کرد، گفته بود «کاربران باید خودشان را برای جدیدترین دستاوردهای انقلابی در حوزه‌ی هوش مصنوعی، یادگیری عمیق، خودروهای خودران، رباتیک و پردازش‌های گرافیکی پیشرفته آماده کنند». در نظر داشته باشید که به‌احتمال‌زیاد نخستین نسل از پردازنده‌های گرافیکی مبتنی بر معماری امپر از نوع پردازنده‌های گرافیکی سرور خواهند بود. ناگفته نماند کنفرانس آنلاین GTC امسال، ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۷:۳۰ به‌وقت‌تهران از طریق کانال رسمی انویدیا در یوتیوب برگزار خواهد شد.

منبع:

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.