about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

سریع‌ترین راه دسترسی به اینترنت ثابت

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ اینترنت نسل ۴ ثابت یا همان TD-LTE با سرعت دانلودی حدود ۱۵۰ مگابیت بر ثانیه و سرعت آپلودی در حد ۵۰ مگابیت بر ثانیه در حال حاضر سریع‌ترین تکنولوژی دسترسی به اینترنت ثابت در دنیا محسوب می‌شود.

این روزها بحث دسترسی به اینترنت به‌نوعی تبدیل به موضوعی فرعی شده و در دسترسی به این سرویس آنچه اهمیت بالاتری دارد، سرعت و کیفیت دسترسی است. بر این اساس به‌طور دائم نسل‌های جدید ارتباطی روی کار آمده و ابزارهای مختلفی از انواع رایانه و لپ‌تاپ گرفته تا انواع مودم‌ها، تبلت‌ها و گوشی‌های موبایل منطبق با فناوری‌های جدید وارد بازار می‌شود.

در ایران نیز از سال ۱۳۹۳ پس از سال‌ها تأخیر و وقفه، دسترسی به اینترنت پهن‌باند موبایل یا همان نسل‌سوم ارتباطی و به دنبال آن نسل چهار (3G و 4G) برای اپراتورهای مختلف تلفن همراه عملیاتی شده و به دنبال آن طی مدتی دوساله رشد قابل‌توجهی در تعداد کاربران اینترنت ایجاد شد. حال دیگر زندگی مردم چنان با این تکنولوژی عجین شده که دیگر مشترکان در سودای دائم سرعت بیشتر و کیفیت بالاتر هستند.

در این میان فارغ از کیفیت خدمات شرکت‌ها و اپراتورهای مختلف اینترنتی، اینکه کدام فناوری بیشترین سرعت را در اختیار کاربران می‌گذارد از اهمیت بسزایی برخوردار است.

در حال حاضر TD-LTE از آخرین نسل‌های اینترنت ثابت در دنیا محسوب می‌شود و سریع‌ترین شبکه‌ی مخابراتی عملیاتی شده در سطح وسیع در دنیاست. اینترنت نسل ۴ ثابت یا همان TD-LTE در حقیقت آخرین نسل اینترنت ثابت است و بهترین گزینه برای تأمین اینترنت سازمان‌ها، مؤسسات و شرکت‌های تجاری و همچنین منازل مسکونی به شمار می‌رود.

بنابراین در مواردی که اتصال از طریق شیوه‌های متعددی مانند 3 یا اینترنت ADSL برای مشترک دسترسی به‌سرعت موردنیاز را ندارد، یا اگر در منطقه زندگی فرد پورت خالی برای ارائه خدمات اینترنت ثابت وجود ندارد، اینترنت نسل ۴ ثابت از بهترین گزینه‌ها به شمار می‌رود.

البته دسترسی به این تکنولوژی در ایران هنوز عمومی نشده و به‌تازگی اپراتور دوم تلفن همراه این شبکه را در برخی استان‌ها ایجاد کرده است، اما چنانچه فردی ساکن شهری باشد که دسترسی به این خدمات میسر است می‌تواند با تهیه مودم‌های خاصی که برای این منظور وارد بازار شده و سیم‌کارت‌های خاص اینترنت نسل ۴ ثابت بدون نیاز به خط تلفن ثابت در هر نقطه تحت پوششی سرویس موردنیاز خود را دریافت کند.

در مورداستفاده از این سیم‌کارت‌ها در دستگاه‌های مختلف تلفن همراه نیز اگر گوشی شما از باند فرکانسی ۳۵۰۰ مگاهرتز پشتیبانی کند، امکان استفاده وجود دارد. در غیر این صورت، مانند اینترنت وایمکس و ADSL، می‌توانید از طریق ارتباط وای فای، گوشی خود را به مودم متصل کرده و از اینترنت پرسرعت استفاده کنید.

هر اتصال TD-LTE قادر خواهد بود در حالت عادی تا سرعت ۱۰۰ مگابیت را تأمین کند که این ظرفیت بین مشترکان متصل به این فرستنده توزیع می‌شود که البته این به میزان فاصله مشترک از سایت نیز بستگی داشته و تا سه برابر قابل‌افزایش است.

علاوه بر این  پایداری بالای سرویس در آپلود و دانلود، عدم نیاز به خط تلفن ثابت برای راه‌اندازی سرویس، سهولت در جابجایی مودم و امکان استفاده در تمامی مناطق تحت پوشش و راه‌اندازی سریع سرویس از دیگر مزایای استفاده از TD-LTE محسوب می‌شوند.

تازه ترین ها
ایتالیا
1403/10/24 - 08:47- سایرفناوری ها

ایتالیا به دنبال استفاده از استارلینک برای ارتباطات محرمانه دولتی

نخست‌وزیر ایتالیا، جورجیا ملونی، اعلام کرد که این کشور ممکن است از خدمات استارلینک برای ارتباطات ماهواره‌ای رمزنگاری‌شده جهت ارتباط نیروهای نظامی خود در سراسر جهان استفاده کند.

همکاری
1403/10/24 - 08:32- امنیت زیرساخت

همکاری ترند میکرو و اینتل برای مقابله با تهدیدات سایبری

شرکت ترند میکرو از همکاری جدید خود با اینتل خبر داد. این همکاری به‌منظور کمک به مشتریان سازمانی مشترک طراحی شده تا سیستم‌های حیاتی خود را در برابر تهدیدات مخفیانه مانند بدافزارهای بدون فایل و باج‌افزارهای پیشرفته محافظت کنند.

حمله
1403/10/24 - 08:19- جرم سایبری

حمله سایبری به دانشگاه آیندهوون؛ توقف آموزش در قلب صنعت تراشه

دانشگاه هلندی تحت حمایت هولدینگ ای اس ام ال که در جنگ تراشه آمریکا-چین موثر است، پس از حمله سایبری کلاس‌ها را متوقف کرد.