about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ رحیم‌پور ازغدی در نشست تخصصی سومین نمایشگاه انقلاب اسلامی با موضوع انقلاب اسلامی و فضای مجازی، گفت: «با استفاده از امکانات و ظرفیت‌های موجود می‌توان پیام انقلاب اسلامی را که پیام بزرگی برای جهان است، انتشار داد.»
حسن رحیم‌پور ازغدی ضمن اشاره به مهم و پیچیده بودن بحث فضای مجازی و ارتباط آن با انقلاب، خاطرنشان کرد: «انقلاب و جریان انقلاب اسلامی باید نسبت خود را با این دنیا و ابزار و امکانات مربوط به آن مشخص کند.»
رحیم‌پور گفت: «در گذشته وقتی اختراعی در دنیا انجام می‌شد با اختلاف‌زمانی طولانی به کشور ما می‌آمد ولی اینترنت و فضای مجازی با سرعت زیادی به کشور ما آمده و سریع رشد پیدا کرده است. ما در حوزه فضای مجازی از دنیا عقب نیستیم تا جایی که اوباما ایران را یکی از رقبای رسانه‌ای خود می‌داند و این علامت خوبی است.»
وی ادامه داد: «یک جور تناقض در رفتار و حرکات صاحبان اینترنت و شبکه‌های مجازی می‌بینیم؛ از طرفی به‌شدت محتوا را کنترل می‌کنند و از طرفی ادعای آزادی در فضای مجازی را دارند.»
رحیم‌پور ازغدی با استناد به اسناد و مدارک تاریخی گفت: «اینترنت و فضای مجازی در یک فضای علمی و آکادمیک متولد نشده است بلکه در فضای جنگی و نظامی با هدف غلبه و نفوذ و جاسوسی ایجاد شده است. بعد وارد فضای اقتصادی و امروز در حوزه فرهنگ سخت مشغول کار است.»
وی افزود: «انقلاب فضای مجازی کمتر از انقلاب گوتنبرگ نبوده است. ویژگی اصلی این انقلاب این است که هرچه استفاده‌کنندگان در این فضا بیشتر می‌شوند به سمت برهوت و خنثی شدن پیش می‌روند.»
رحیم‌پور ازغدی ضمن اشاره به اینکه اینترنت فضای مجازی مطالبه نظام سرمایه‌داری در جهت رسیدن به منافعش بوده است تأکید کرد: «استفاده کردن از فضای مجازی هم فواید دارند و هم مضرات. یکی از مهم‌ترین مضرات این ساخته دست بشر، تغییر هویت است.»
وی پوچی گرایی و پیش رفتن به‌سوی برهوت و بی‌تفاوتی و عادی‌سازی، واگرایی، ازهم پاشیدگی خانواده، تمایل به فرهنگ غرب در افراد را نیز از آسیب‌های فضای مجازی نام برد که صاحبان این صنعت آن را در پوشش روشن‌فکری جریان آزاد اطلاعات مخفی کرده‌اند.
وی افزود: «از نکات مثبت فضای مجازی می‌توان به گفتمان سازی، مدیریت افکار، ایجاد فضای بحثی به‌جای متکلم وحده بودن، استفاده سریع و آسان و کم‌هزینه را از دیگر فواید این فضا نام برد.»
رحیم‌پور ازغدی در پایان افزود: «سرنوشت انقلاب اسلامی با فضای مجازی گره خورده است. با استفاده از امکانات و ظرفیت‌های موجود می‌توان پیام انقلاب اسلامی را که پیام بزرگی برای جهان است، انتشار داد.»

 

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.