about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تیم کوک مدیر عامل شرکت اپل اخیرا در کنفرانس تکنولوژی و اینترنت (Goldman Sach) اعلام کرده که اپل بسیار بر روی مباحث مرتبط با محیط زیست تمرکز کرده است. او همچنین برای اثبات سخنانش، خبر داده که اپل مبلغ 850 میلیون دلار را برای ساخت یک مزرعه خورشیدی در کالیفرنیا در نظر گرفته است.

تیم کوک: ما در اپل معتقدیم که بحث تغییر شرایط زیست محیطی، موضوعی بسیار جدی است. زمان حرف زدن به اتمام رسیده و اکنون موقع عمل کردن است. ساخت مزرعه خورشیدی نه تنها تصمیمی به نفع محیط زیست است، بلکه در دراز مدت، کاهش هزینه های انرژی اپل را نیز به همراه دارد.

اپل برای ساخت مزرعه خورشیدی جدیدش با مجوعه First Solar قرارداد امضا کرده است. این شرکت پیش از این نیز در آریزونا با اپل در ساخت مزرعه خورشیدی همکاری داشته است. مزرعه خورشیدی اپل در کالیفرنیا، فضایی با ابعاد 5.26 کیلومتر مربع را تحت پوشش قرار می دهد و می تواند 130 مگاوات برق را تولید نماید؛ این میزان انرژی برای تامین برق 50 هزار خانه با مصرف متوسط، کافی است. جالب است بدانید که این مزرعه خورشیدی می تواند انرژی مورد نیاز برای کلیه مجموعه های اپل در کالیفرنیا را تامین نماید. دفتر مرکزی، پایگاه اطلاعات و 52 فروشگاه اپل از جمله مواردی هستند که می توانند تحت پوشش این مزرعه قرار بگیرند.

پس از اعلام این خبر، فعالان محیط زیست واکنش بسیار مثبتی از خود نشان دادند و از اپل بابت این اقدام تقدیر به عمل آوردند. در سوی دیگر مسئولین First Solar نیز، این توافق 25 ساله را بزرگترین قرارداد در صنعت انرژی پاک می دانند و می گویند: «اپل با اقدام خود به دیگر شرکت ها راه استفاده از انرژی پاک را نشان می دهد و اهمیت تغییرات زیست محیطی را به آن ها گوش زد می کند.»

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.