about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

سرمایه گذاری گسترده ی ژاپن روی فناوری سایبورگ

کشور ژاپن قصد دارد به منظور برطرف سازی چالش‌های پیشروی خود سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در زمینه‌ی روباتیک، هوش مصنوعی، سایبورگ و خدمات خودمختار انجام بدهد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ دولت ژاپن به تازگی اعلام کرد به پژوهشگرانی که روی فناوری‌های مرتبط با تقویت انسان و سایبورگ تحقیق می‌کنند تا سقف یک میلیارد دلار کمک خواهد کرد.

بر اساس گزارش مذکور دولت ژاپن به زودی از پژوهشگران و دانشگاهیان دعوت می‌کند تا ایده‌ها و طرح‌های خود را در 25 زمینه‌ی مختلف ثبت کنند. این حوزه‌ها بازه گسترده‌ای از فناوری‌ها را از نوآوری‌های پشتیبانی کننده از پیری بدن تا راه‌کارهای محیطی برای مقابله با ضایعات صنعتی در برمی‌گیرند.

یک منبع دولتی ناشناس اعلام کرد، این کشور قصد دارد 100 میلیارد ین (921 میلیون دلار) برای 5 سال اول شروع پروژه‌ها اختصاص دهد و تا یک دهه از آن‌ها پشتیبانی کند.

در حالی که تعدادی از زمینه‌های مانند فناوری سایبورگ، غریب و دور از دسترس به نظر می‌رسد، ژاپن از مدت‌ها قبل در حوزه‌هایی مانند زباله‌های صنعت، آلودگی اقیانوس و جمعیت پیر، با مشکلات بسیاری مواجه بود.

ژاپن با مسئله‌ی رشد جمعیت روبه‌رو الست. تعداد خانواده‌های این کشور که دارای فرزند هستند به شدت کاهش یافته و رشد جمعیت به 0.27- رسیده است. این موضوع ممکن است در درازمدت به کاهش شدید نیروی انسانی منجر شود؛ بنابراین از هرگونه دستاوردی که باعث شود انسان‌ها بتوانند به مدت طولانی‌تری کار کنند یا جایگزین شود، امکان پر کردن شکاف جمعیتی را به وجود می‌آورد.

برای نمونه ذکر شده است که پژوهشگران می‌توانند با تحقیق روی فناوری سایبری با استفاده از روبات‌ها یا ارگانیسم‌های زنده، به جایگزینی اعضای از کار افتاده بدن انسان با قطعات ماشینی یا به طور کل با روبات اقدام کنند. این انتظار وجود دارد طرح یاد شده تا سال 2050 به نتیجه برسد. علاقه‌ی ژاپن به تحقیق روی خواب زمستانی مصنوعی نیز به همین حوزه مربوط می‌شود. این ایده بر پایه خواب زمستانی حیوانات شکل گرفته است و می‌تواند بدن انسان را در حالتی ایستا نگه داشته و طول عمر را افزایش بدهد.

دولت ژاپن همچنین به طور خاص در زمینه کشاورزی، جنگل‌داری، ساخت‌وساز و شیلات به فناوری‌های خودمختاری توجه نشان می‌دهد. همچنین از هرگونه ایده‌ای که به بازیافت زباله‌ها در کاربردهای صنعتی بپردازد استقبال می‌کند.

پژوهشگران داخل و خارج ژاپن می‌توانند پیشنهادهای خود را آماده کرده، ارسال کنند و در صورت تأیید در سال 2020 بودجه‌ی مورد نظر را دریافت خواهند کرد. مهلت تعیین شده برای به پایان رساندن پروژه‌ها با توجه به نوع آن بین 2025 تا 2060 متغیر است.

 

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.