about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

سرمایه گذاری کلان چین در صنعت نیمه هادی

کشور چین به منظور بومی‌سازی فناوری تولید نیمه‌هادی‌ها، بیش از 45 میلیارد دلار در این زمینه سرمایه‌گذاری کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کشور چین در سال 2014 برنامه‌ای را با نام بیگ فاند (Big Fund) آغاز و در قالب آن 19 تا 22 میلیارد دلار در صنعت نیمه‌هادی سرمایه‌گذاری کرد. مقامات این کشور به تازگی اعلام کردند که فاز دوم این پروژه توسط شرکتی با نام «فاز دوم صندوق سرمایه‌گذاری ملی صنایع مدارهای مجتمع» (National Integrated Circuit Industry Investment Fund Phase II) آغاز شده است.

در مقایسه با فاز اول که 5 سال قبل آغاز شد، در فاز دوم بودجه 2 برابر شده است؛ به عبارت دیگر در حال حاضر 28.9 میلیارد دلار برای آن در نظر گرفته شده؛ اما با توجه وسعت اقدامات انتظار رسیدن این سرمایه‌گذاری به 47 میلیارد دلار وجود دارد.

در فاز اول طرح یاد شده روی 23 شرکت فعال در حوزه نیمه‌هادی، 55 شرکت مدار مجتمع و 77 پروژه چینی مختلف سرمایه‌گذاری شد که در نتیجه‌ی آن چندین شرکت خریداری شده، ادغام گشتند یا عرضه اولیه سهام آن‌ها صورت گرفت.

با وجود این که هنوز معلوم نیست در فاز دوم روی چه شرکت‌هایی سرمایه‌گذاری صورت می‌گیرد، مدیر پروژه بیگ فاند در نشست صنعت نیمه‌هادی که در سپتامبر 2019 برگزار شده، توضیح داد، فاز دوم روی ماشین اچینگ (etching machines)، آزمایش و پاک‌سازی تجهیزات متمرکز است. هدف از این اقدامات ایجاد یک زنجیره مستقل، کنترل‌پذیر و خودکفا برای صنعت آس سی چین است.

شرکت یاد شده فعالیت خود را به طور رسمی از 22 اکتبر 2019 آغاز کرده است. وزارت اقتصاد چین با 3.18 میلیارد دلار، بزرگ‌ترین سرمایه‌گذار این پروژه به حساب می‌آید. از طرفی دولت‌های محلی نیز به مرور زمان در حال انتقال بودجه و سرمایه‌گذاری در این طرح هستند. علاوه بر وزارت اقتصاد، شرکت‌های شانگهای گووشنگ (Shanghai Guosheng)، چاینا تاباکو (China National Tobacco) و چاینا تلکام تعداد دیگری از سرمایه‌گذاران این طرح به حساب می‌آیند.

تحلیلگران معتقدند چین در زمینه فناوری نیمه‌هادی بسیار ضعیف بوده و وابستگی شدیدی به آمریکا و اروپا دارد. برای مثال وارد تجهیزات نیمه‌هادی آن تنها در سال 2017، به 260 میلیارد دلار می‌رسید.

چین در نظر دارد 40 درصد از نیاز خود در زمینه یاد شده تا سال 2020 خودش تولید کند و این عدد تا سال 2025 به 70 درصد برسد. این کشور در سال 2018، تنها 16 درصد از نیمه‌هادی‌های موردنیاز خود را در به صورت بومی تولید می‌کرد که فقط نیمی از این درصد نیز توسط شرکت‌های چینی ساخته می‌شدند.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.